Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Sabtu, 14 November 2009

Bengang!~

Bengang tul smlm.. aku tgh tgu separuh akhir muzik2.. lagik 5 minit pukul 10 ml mata ni tetiba lak pejam.. sedar2 mak aku pgl aku dah pukul 10.. mau x hangin 1 badan.. hangin kat diri sndiri la.. ada la nak hangin kat mak aku.. haha.. aku tgk2 time tu lagu cinta gila.. aku pon layan ja la.. mmg best lagu tu.. tp bengang gak la sbb lagu alyah ngan riz, aurora, lagi mcm2 lagu aku terlepas... waaahhh.... sedih gila tau.. pas tu 5zal kata tgl lagu last.. aku pon harap2 lagu yg aku tgu tu yg last.. skali 5zal kata lagu bengang!~.. aku pon apa lagik....!~ hhuuureeeeee!~ BENGANG aku smua hilang pas2 nampak muka akim ngan dgr sora dia.. haha... mula2 cam x caya ja dgr si akim ni nyanyi life.. sbb start sora dia sama cam lagu radio.. mai tgh2 mmg kopem akim nyanyi life.. sedap sora dia lani.. dah improve dah.. bgs la.. apa2 pon... LUV U AKIM!~. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding