Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Isnin, 26 April 2010

REDBULL dan SUSU LEMBU

mlm minggu mcm besa aku ngn bf msti g ronda2.. pastu kiotrg singgah kat SEHLL jelutong hihgway. so bf aku pergi la beratur nak byr duit, ada la mamat cina ni depan dia.. muda lagik.. smart pon smart.. dia nak beli air.. so terjadi la dialog mcm ni..

cina smart tadik tu : kasik itu lembu punya air..
cashier pmpn india : oo susu ka?
cina tadik tu : bukan susu.. itu lembu punya air..
pekerja shell tgh kemas barang menyampuk : redbull ka?
cina tadi : betul2.. redbull..


bf aku mmg nak gelak dah time tu.. tp ramai2 org, cian lak cina ni kena gelak ngan bf aku nanti.. hehe.. pastu dia pon cita la kat aku dlm keta, aku mmg gelak gila2.. tp aku mula2 tu mmg dh dpt tgkp bila bf aku kata itu lembu punya air, aku dah agak dah msti redbull.. hehe..

pastu time kitorg nak balik, berhampiran tesco gak la, ada satu keta ni potong kitorg, dah lah bawa laju, pastu hampir2 kena keta kitorg.. bf aku geram la, then dia show jari fuck.. pastu bila smpai kat raffic light, keta tu berhenti tgu kami, then keta tu jerit kat kami, bf aku blah wat bodo ja, keta tu kejar kat blakang, pastu dia potong trus masuk duk depan kami, bf aku slow keta sbb hmpr lggr keta dia.. pastu bf aku mmg dh panas hati, dia kata keta ni msti trus g gurney, kebetulan kami nak balik rumah.. mmg kena lalu belah gurney gak.. bf aku nampak la keta tu balik.. aku cam gak keta tu keta PERSONA plat no PHU ****.. bf aku wat u-turn then trus g kejar keta tu, tp keta tu hilang dah. balik tu jenuh bf aku kena bising ngan aku.. aku tkt gak la kalo apa2 jadi.. hurm.. alhamdulillah kiotrg slamt balik.. =)

Rabu, 14 April 2010

PW4 + CSL G5 + N95


Today boy aku ada oral test.. so kalo lepas test ni, dia leh dpt PW4(elektrik) dr Suruhanjaya Tenaga.. semlm baru dok pulun baca.. haha.. aku teman dia smapi mengantuk2.. ari ni kuar awai skit.. sbb dia start kul 9. so belum 8.30 aku smpai dah.. tgh layan fb smpai la ni.. mata aku dok mengantuk sgt ni.. tolong....
huhu..

skrg ni aku pakai hs csl G5.. hs N95 aku masuk kedai.. hehe.. hs baru ni hs akak aku.. aku cuma tumpang guna ja.. mula2 pakai penin pala aku.. sbb touch screen.. terutama time nak taip mesej.. adoiya.. tension2.. lama2 makin pakar lak.. haha..

Ahad, 11 April 2010

Pancing + Siakap

kemarin, aku g mancing ngan bf aku, with kakak n abg angkat kitorang.. kami g mancing kat gertak sanggul.. sapa yg kaki pancing mmg tau la.. sok kitorg pon byr la rm50 utk sorg, maksudnya duk 5 jam la..

dlm kul 5.30 cam tu kitorg pon start la mancing.. aku pes time ikut org mancing.. mula2 agak boring.. lepas 1 hour cam tu, abg sebelah kami dpt siakap, besaq lak tu.. aku dah start syok dah.. huhu.. dlm kul 6 lebih ke 7 cam tu, abg akak aku lak dpt ikan siakap.. besar.. huhu.. then abg sorg lagi sbla kami dpt ikan siakap merah.. dlm kul 8 cam tu abg tu dpt lagik ikan.. so rezeki dia mmg murah.. huhu.. 

8.30 kami berangkat balik. so apek tu pon kasik balik duit belen (baki).. kiranya kitorg cuma dpt sekor siakap ja.. jadi la.. hehe.. aku ingt nak masak sweet sour.. jap lagik aku nk g masak ikan tu, then kitorg makan ramai2.. hehe.. ok la.. c u next time...daaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding