Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 28 Julai 2009

~Alhamdulillah~!

kehadapan pembaca2 blog...(wah ayat.. haha) hari ni hari kedua aku start kerja.. dlm post lepas aku g tau kan aku g interview kat banner king ngan hot print.. skrg nih aku dpt keja dah kat banner king as graphic designer.. tapi masalahnya cawangan kat bayan baru.. kat suntech.. aku target kat komtar ja.. jauh gila aku nak g.. hari ni hari ke 2 aku kerja.. yg bestnya tmpt aku kerja nih cuma aku ngan manager aku ja.. xda gangguan org lain.. custmr pon kurg skt la.. janji aku rilek.. ok la.. nak msbung wat kerja.. daaa...

Jumaat, 17 Julai 2009

Tension!!~

hari slasa lepas.. aku g interview kat 2 kedai printing nih.. satu hotprint.. satu lagik banner king.. kedai ni dkt ngan komtar ja.. dah la panas time tu.. aku ni cam org sewel gak jalan sorg2.. aku tgu cik piah rehat.. tapi sep kata dia x mai lak.. cik piah nih pon.. kalo x mai htr la msj awal2... huhu.. kan dah kena g rht ngan sep.. stgi org gosip lak.. haha.. apa2 pon aku nak wihs gud luck kat adik ku pae po.. (walaupun hg x anggap aku akak hg.. hahahaha...)... k la.. nanti ku update bila ada msa...(time aku mai cc ja la...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding