Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 28 Julai 2009

~Alhamdulillah~!

kehadapan pembaca2 blog...(wah ayat.. haha) hari ni hari kedua aku start kerja.. dlm post lepas aku g tau kan aku g interview kat banner king ngan hot print.. skrg nih aku dpt keja dah kat banner king as graphic designer.. tapi masalahnya cawangan kat bayan baru.. kat suntech.. aku target kat komtar ja.. jauh gila aku nak g.. hari ni hari ke 2 aku kerja.. yg bestnya tmpt aku kerja nih cuma aku ngan manager aku ja.. xda gangguan org lain.. custmr pon kurg skt la.. janji aku rilek.. ok la.. nak msbung wat kerja.. daaa...

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding