Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Sabtu, 31 Januari 2009

~PeMaLaS~

tajuk kat atas ni xda kena mengena ngan sapa.. cuma kena mengena ngan aku ja.. 4, 5, 6 hari ni aku jadik malas semcm.. blog pon aku mls nak update dah.. ntah la napa... musykil gak ni.. skrg ni aku dok raplah nak cari keja... mak ngan akak aku hari2 bising kat aku.. "bila hg nak cari keja? hg tau dak skrg ni ramai kena buang keja..? mesti depa dok berebut2 nak cari keja lain.." akak aku hari2 bising... aku pon raplah.. kalo cari keja senang cam beli kasut x pa la..(nak beli kasut pon susah tau.. nak kena pilih betul2..)..

malas cam kucing aku sekoq nih.. hahahaha...

p/s: sok mlm aku nak g tgk wayang.. gmbr sifu n tongga.. xsbrnya nk tgk.. terutama nabil... hehehe...

Rabu, 28 Januari 2009

~HepiNya~

AKU HEPI.. HARI NI AKU HEPI.. KEMARIN AKU HEPI.. SOK BELUM TENTU LAGIK...=)

Sabtu, 17 Januari 2009

Alhamdulillah!~ Semuanya Selamat!!!!~

hari ni merupakan hari terakhir aku study kat cosmopoint.. sgala susah payah berbaloi untuk aku siapkan final projek... komen2 yg agak memuaskan aku dpt dr lecturer aku.. dah 2 hari aku x cukup tido.. semata utk final projek ngan video projek.. dah la aku dah sakit slama seminggu.. kena lak siapkan semua projek.. tapi berkat usaha aku..(cewaahhh!~)... dan sokongan teman2ku (cewaaahhh!~)... aku dpt siapkan semua keja... 

walaupon gembira yg amatr.. tapi aku sedih sgt2.. lepas ni mgkin x dpt jumpa diorg semua... sedihnya... xper.. isnin ni dah janji nak g main bowling... cam besa.. kmpln yg kalah kena blanja...(sep, sofie ngan zul bila nak blanja ni? hari tu nya x blanja lagik...) hehehehe.... x sbrnya nak jumpa korg semua isnin ni... hari ni kami yg berapa org saja hadir ni tgkp gmbr sepuas hati...(walau pon x byk...)

Ahad, 4 Januari 2009

My New Laptop n My New Hair Style!~






atas permintaan ramai...( 2 org jer..) aku letakkan gmbr laptop aku (acer aspire 4930 -731g25Mn apentah..)ngan gmbr aku sebelum dan yg telah berubah gaya rambut...(rmbut pendek...=(!~....)...huhuhu...sila komen lepas baca.. hahahaha... nyampah gila... =)

Jumaat, 2 Januari 2009

Kad New Year From Q!~


thank ya Q utk kad yg cantik nih... slamat thn baru....=) 

NEW YEAR!~

malam new year tu... aku ngan boy aku cam biasa la.. akan mengikuti tradisi yg kami sendiri tetapkan...iaitu...g Round iSLAND... YEAH..!~ lam kul 9 lebih tu hujan rintik2 lak.. aku dok rasa dah cam x da harapan ja nak g.. pastu 10 minit sblm kul 12 aku ngan boy aku kuar utk menuju ke arah destinasi.. sblm tu...kena g isi minyak full dulu.. huhuhu.. sampai kat atas bukit jerat cina tu aku nampak byk keta ngan moto berhenti... "roadblock kot..?" kata boy aku... rupanya depa semua dok tgk bunga api... tepat kul 12 dah ker? aku tgk jam 11.58... eja htr msj wish new year...awal lagik la cik eja oi... rupanya jam kat hs aku lmbt 2 minit.. ceh...!~ aku ngan boy aku pon tgk la bunga api tu dr atas bukit jerat cina... (pestime nih tgk kat kubur cina...) huhuhu.. pas tu kami truskan hasrat untk isi minyak.. then kami beli bekalan untuk meronda...aku beli air ja... sblum tu aku dah kebas coklat ferrero rocher yg akak aku beli dr lgkawi.. byk gak aku kebas.. hahaha.. kami mulakan perjalanan dr rumah aku (tg.tokong..) ke dam teluk bahang... dan trus melalui kawasan bukit untuk ke balik pulau.. dalam hati saspen gak ni.. ye la.. dah brapa lama x lalu citu.. tiba2 aku teringat kejadian kat situ...aku ngan boy aku dengar benda mengilai kat belakang aku...suspen gila time tu...sib bik malam ni new year ni ok ja... kali ni x byk org lalu..leh katakan x da lgsg... pastu baru muncul satu satu keta dr arah bertentangan.. motyor haram x nampak pon.. hampir kat titi kerawang baru jumpa motor2 byk2.. depa konvoi ramai2... sampai ja kat balik pulau aku lega yg amat... ye la.. takut gak tgh2 malam ni... aku pon sembang cam biasa...

dier : dan2 sembang lak? tadik atas bukit senyap ja...

aku : hehehe.. biasalah... takut..huhuhu...

dier : takut kalo kena tinggal...kan ada lagik satu bukit nak lalu...

aku : jgnlah... owg x takut pon... tadik pasai kabus ja..

dier : ye la tu... =)

pastu kami truskan perjalanan kami....sampai umah dalam kul 3 lebih.. yg herannya kali ni x da lak roadblock.. polis x larat nak kejar dah kot..huhuhu...apa2 pon... Hepi New Year... harap2 thn ni akan lebih gembira...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding