Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Sabtu, 24 September 2011

Google


cute kan.. =)

p/s : itu saja utk ari ni.. xda mood nak merepek.. haha.. sbb ari ni nak g  umah terbuka my bestfren.. then my aunt pon wat umah terbuka juga.. kena simpan ruang utk perut ni.. haha..

Rabu, 21 September 2011

PERAMPAS + PEMANGSA = KFCM UNTUNG

haha.. ok.. ari ni post aku maybe emosi sikit.. aku xmau masuk side sapa2.. tapi aku kadang2 pelik.. yang salah diagungkan tapi yang tertindas ni dihina dibenci dikeji.. ermm.. pelik manusia manusia skrg ni..

OK.. aku tau perempuan mmg suka cita pasai her bf, fiancee or husband kat blog2.. kecuali yg belum ada.. eh yg belum ada pon kadang2 suka cita pasai mamat yg dia admire tu.. ala.. jgn tipu la.. aku tau korang pon cam tu gak kan.. ok.. maybe x smua.. tp kebykkan.. aku tau la.. sbb aku pon suka cita gak.. hehe...

ok.. i know.. semua msti slhkan si perempuan saja bila ptns tunang, bercerai atau break off.. xsmua.. tp kebykkan.. dan yg jd mgsa ni pulak msti memaki hamun or naik angin with PERAMPAS.. (i ada pglaman jugak.. bukan merampas.. tp dirampas..) sgt2 menyakitkan hati.. then aku terpikir.. napa nak marah PMPN PERAMPAS tu ja.. sdgkan my bf pon sama naik.. haha.. kan2.. so aku pon berfikir juga maybe aku yg ada wat salah.. then kadang2 lelaki suka putar belit cita.. ya.. bukan pmpn saja.. laki pon..

ok.. about title aku di atas tu... skrg ni jd perang twitter lak antara KFCM ngan bekas tunang dia.. aku x sebelah sesiapa.. tp bila bukti makin lama makin byk kantoi.. hilang respek aku kat KFCM.. tp dia aku still minat utk bola.. BOLA saja.. utk peribadi.. sorry..

kita kena fhm.. kaum pmpn ni hati dia sgt halus.. kalo tercalar.. maka dpt la habuan makian.. utk yg kasar macam aku la.. yg lemah lembut aku xtau.. ala.. korang pon mesti penah maki juga kan.. haha.. so bila si bekas tunang KFCM marah2.. or camded2.. standard la tu.. aku pon sama gak benda dah berlalu lama.. mmg aku maafkan tp aku x lupakan.. kadang2 mulut aku terlaser juga.. haha..

ok.. sila abaikan kalo si bekas tunang nak meroyan(org ckp) ka mengamuk ka memperli ka apa.. yg tu hak dia.. dia pnya fb dia pnya twitter dia pnya blog.. korang xsuka x yah gatai2 nak baca...

ok jom sambung tntg PERAMPAS pula... mcm biasa.. mana mungkin dia nak mengaku YA AKU ORG KE3.. betui tak.. so macam biasa.. guna ayat cover mcm artis lain.. phm2 la.. yg nak kwin ni dah.. yg dpt tajaan berbelas ribu juta..

 Saya dan Khairul Fahmi sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Malah apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung. Kami makin rapat selepas pelbagai pertuduhan dan perkataan kurang sopan yang dikeluarkan kepada saya oleh individu-individu tertentu.


alasan yg sgt2 lame.. eh baru kenal hati budi.. ermm.. kalo baru kenal hati budi cam na eh leh terlepas ke singapura gi merendek kat sana.. errmm.. pelik juga..

beberapa gosip? oohh.. artis la ni.. baru i tau.. lepas kena gosip makin kerap berhubung? wah... baguih la cam tu.. makin rapat lepas pelbagai pertuduhan.. ermm.. pertuduhan ka.. siap ada bukti kuar ke sana ke sini.. dipanggil tuduh lg.. ooo.. lupa.. abg angkat adik angkt la katakan.. lama2 terangkat gak.. haha..

dan si KFCM.. btul2 culture shock ok.. baru pemes dah cegini prangainya.. cuba fokuskan kat bola ja kan senang.. dulu masa belum femes susah sng dgn ex.. bila pemes SENANG ngan ADIK ANGKAT.. byk laki mcm ni.. bila susah sng bersama katanya... time susah la.. time senang.. jgn hrp nak nmpk muka.. telefon pon berjawab.. sbb apa.. BZ.. ya bz dgn adik angkat...

eh.. sori.. melalut lak aku marah kat diorg ni semua.. haha.. sori semua peminat or pengutuk kepada 3 3 watak diatas ini.. ini hnya hasil nukilan aku.. xsuka xpa.. aku xpaksa pon.. =)

notakaki : fuhh lega aku luahkan semua kat blog.. haha.. aku baca kat forum ramai sgt maki mgsa.. kecian.. mmg la mgsa mcm over sikit pasai tunang dia tu..  tp kalo kena kat tmpt korang rasanya korang pon sama meroyan.. mcm tu leh sama2 meroyan..

Rabu, 14 September 2011

Gossip Girl Season 4





yeayyy... mungkin aku ketinggalan.. sbb dah start episode ke 5 atau 6 kot.. dan aku tertinggal episod awal.. lantas tanpa berfikir panjang aku ajak bf aku g batu feringgi.. yeay.. dpt juga beli.. cuma tgl last.. haha.. nasib baik...

apa lagi, 2hari aku amik utk habiskan 6 dvd.. haha.. smpai mak aku dah bising.. nak tgk tb tak leh.. ehehe.. sanggup x tido utk tgk smpai hbis.. hehe.. dan kesimpulannya... SGT2 AWESOME BEBEH!!!. MySpaceMySpace

yeah.. aku paling minat watak BLAIR or B.. dan hero pujaan of kos la CHUCK.. haha.. walaupun pon B ni nmpk jahat tapi aku suka =) hehe.. season kali ini lebih banyak tumpu utk B dan C (Chuck)..

awal2 episod aku sedih sbb B dan C break dan bermusuh.. tapi jeng jeng jeng.. episode 7 atau 8 diorang berbaik balik dan berasmara sebyk mana boleh.. hahaha.. aku paling suka kimia antara depa dua ni.. nmpk sgt2 in love!! paling serasi antara semua kapel dlm ni.. oh Chuck.. haahaha..

tp lepas tu diorg break sekejap utk tmpu future.. dan.... tak disangka2, B berkawan (friend only) dgn Dan.. hahaha.. ok. aku admit.. Aku agak suka juga bila B dgn Dan.. nmpk mcm besfren.. part B kiss Dan.. OMG.. hahaha... smpai Dan angau kat B.. ahahaha.. dan tetiba aku rasa alamak.. cam na lak kalo CHUCK nk Blair balik..







mmg btul.. CHUCK cari Blair balik, tp B xmau sbb dia frust Chuck suka pmpn lain (RANIA).. dan CHUCK mula cari sapa yang B kissed.. hehehe.. Jelez ok.. ok time ni padan muka CHUCK..

after that, B enganged dgn Luois.. Prince ok.. B hepi dgn Loius tapi start dari situ kita boleh nampak B masih take care Chuck.. dan aku mula rasa.. ala.. tgl ja la prince tu.. aiceh2.. hehehe..

then lepas tu B akan dikurung oleh bapak RANIA, RUSSELL.. Chuck selamatkan B. Lepas tu diorang ehem..ehem.. ehehehe.. budak2 sila ttp mata.. time ni B dah kopem plh Chuck.. dia akan tglkan prince tu. Diorg balik ke Majlis Reunion utk cari Prince kat sana. Chuck naik dlu jmpa Prince. Chuck merestui diorg berdua, B terkejut sbb diorg dah berbincang.. Chuck bg tau B, Prince ni baik utk B, sbb B hepi dgn Prince ni. Lgpon Prince boleh tgu B brapa jam lama, tapi Chuck dlu tgu B 2 mnt ja dah blah. Time ni mmg sedih sngat.. C kata aku lepaskan kau dari saat ini, dan kau kena lepaskan aku juga. Then C kiss dahi B.. so romantik.. huuuwaaaaaa.. i nangis time no.. :'(




penghujungnya JENG JENG JENG.. dorota (B punya maid) buang smpah di dalam toilet, ada pregnancy test POSITIVE.. mesti B PREGNANT ANAK CHUCK..waaahh... x sabar tgu season 5 pulak.. hehehe...

Raya, Hantu Boceng & Keja

pelik pelik nama tajuk post kali ni.. aku merged sekali senang. haha.. bukan senang apa.. senang nak taip pendek2.. tak yah panjang2.. kang aku melalut pulak.. haha.. So rasanya belum terlambat lagi kot kalu aku nak wish kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MINTA MAAF ANDAI TERKASAR BAHASA KAT BLOG NI..



hari ahad 4 hb aku p tgk wayang tajuk HANTU BOCENG.. haha..cita dia mmg lawak.. kira dari start filem sampai ke last asyik gelak ja.. mula2 aku agak mcm cita ni boring ckt la.. xsngka mmg lawak.. boleh gelak smpai kuar air mata ni.. haha.. zizan berlakon not bad.. ditambah dgn jue aziz...

jue aziz part best masa dia blsh jueliana evans.. haha.. '1 utk abg aku.. 2 utk boipren aku.. 3 suka hati aku' haha.. free ja kena tmbuk.. dan part paling xleh blah.. masa zizan pjuk jue.. baby...baby... jue aziz sekali BABI!! Hhaahaha.. 1 pggung wayang riuh..

dan pasai keja pulak.. herrmm.. dah cuti 1 mggu, nak start keja balik.. badan ni mmg ngegada sgt2.. haha..asyik bgn lmbt ja.. dah tu asyik ngatuk ja..haha.. jenuh la manager aku dok ushar bila asyik dok tersenguk dpn pc.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding