Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Rabu, 14 September 2011

Raya, Hantu Boceng & Keja

pelik pelik nama tajuk post kali ni.. aku merged sekali senang. haha.. bukan senang apa.. senang nak taip pendek2.. tak yah panjang2.. kang aku melalut pulak.. haha.. So rasanya belum terlambat lagi kot kalu aku nak wish kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MINTA MAAF ANDAI TERKASAR BAHASA KAT BLOG NI..



hari ahad 4 hb aku p tgk wayang tajuk HANTU BOCENG.. haha..cita dia mmg lawak.. kira dari start filem sampai ke last asyik gelak ja.. mula2 aku agak mcm cita ni boring ckt la.. xsngka mmg lawak.. boleh gelak smpai kuar air mata ni.. haha.. zizan berlakon not bad.. ditambah dgn jue aziz...

jue aziz part best masa dia blsh jueliana evans.. haha.. '1 utk abg aku.. 2 utk boipren aku.. 3 suka hati aku' haha.. free ja kena tmbuk.. dan part paling xleh blah.. masa zizan pjuk jue.. baby...baby... jue aziz sekali BABI!! Hhaahaha.. 1 pggung wayang riuh..

dan pasai keja pulak.. herrmm.. dah cuti 1 mggu, nak start keja balik.. badan ni mmg ngegada sgt2.. haha..asyik bgn lmbt ja.. dah tu asyik ngatuk ja..haha.. jenuh la manager aku dok ushar bila asyik dok tersenguk dpn pc.. =)

1 komen yg ikhlas:

Neo berkata...

ramai betul filem2 hantu mutakhir ni...tapi zizan ade buat silap...nasib baik dia cepat sedar...heheh

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding