Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Isnin, 19 Julai 2010

Karaoke Nite Bebeh!

wasup ol.. haha.. gila dah.. .. baru ni sabtu n ahad aku g makan kat gurney drive.. nak kata sedap sgt x pon.. maybe suasana dia best kot.. lagik pon g makan ngan cik abg tersayang kan..   mstilah syok.. haha...

dah2.. jadik jiwang la pulak.. haha.. so malam ni mcm biasa la aktiviti harian bulanan aku.. KARAOKE!! .. YEAH!! haha..
hurmm... nak pilih laguk apa ek? .. hurm.. ingt malam ni bajet nak 4 atau 5 lagu. tp satgi g sana tgk senarai leh jadi 10 lagu.. walawei.. mcm nak masuk bertanding lak.. ..

haha.. 2morow i will update list lagu yang aku pilih utk malam ni... daaaaa......

Ahad, 18 Julai 2010

Contest Mata Menawan

salam semua.. apa khabar ari ni? erm.. skema la pulak..  hehe.. aku byk sgt hutang tagg from Mz. Wiena.. sorry ye lalink.. 

jd aku lngsaikan hutang sekarang yer.. 

Contest Mata Menawan... hurm.. mata aku biasa2 ja... xda eyeliner tiada la penyerinya... 
hehe.. kalo korang rasa menawan tq yer smua.. kalo x menawan pon x pa.. do i care? hehehe... 







syarat-syarat penyertaan :)
1. wajib menjadi follower blog (masuk cni) fatencumyl.

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)

3. pastikan 1 gambar je taw..

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)




jeng jeng jeng.... 








jap eh.. nak kena tag owg.. lupa lak.. huhu.. so aku tag Cik Bunga dan Cik Yana...

Jumaat, 16 Julai 2010

Promosi!!

Promosi... lai lai chi peng (ntah btul ka x x tau la..).. haha.. bz gila aku lately ni.. nak update pon jari dah lenguh2 nak taip.. huahuahua... al maklum la... pekerja berdedikasi.. (sila jgn marah)... =p

dengan ini saya mengistiharkan promosi banner sempena merdeka dan raya telah bermula!!... apa lagik.. yiiihhaaaa....



cantik x? cantik x? aku la yg wat..
eh jap2.. ada syaratnya.. kena ada design siap dah untuk dapat banner semurah ni.. dan msti saiz kena 10 x 3 ft ke atas... ada paham semua murid2? haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding