Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Ahad, 18 Julai 2010

Contest Mata Menawan

salam semua.. apa khabar ari ni? erm.. skema la pulak..  hehe.. aku byk sgt hutang tagg from Mz. Wiena.. sorry ye lalink.. 

jd aku lngsaikan hutang sekarang yer.. 

Contest Mata Menawan... hurm.. mata aku biasa2 ja... xda eyeliner tiada la penyerinya... 
hehe.. kalo korang rasa menawan tq yer smua.. kalo x menawan pon x pa.. do i care? hehehe... 







syarat-syarat penyertaan :)
1. wajib menjadi follower blog (masuk cni) fatencumyl.

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)

3. pastikan 1 gambar je taw..

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)




jeng jeng jeng.... 








jap eh.. nak kena tag owg.. lupa lak.. huhu.. so aku tag Cik Bunga dan Cik Yana...

1 komen yg ikhlas:

Bunga Binti Nordin berkata...

ala syg...
malu lah..
mata i rabun.. ngeh ngeh ngeh

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding