Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Jumaat, 22 Julai 2011

Tall, Dark and Handsome

ok.. mesti ingat aku nak puji someone kan.. haha.. yang aku nak cita ni bukan pasai orang.. tapi pasai font.. ok.. FONT.. hahaha..
aku tengah cari cari font untuk new design.. tengah belek-belek, aku baru perasan satu nama font ni.. aku baca aku gelak sorang-sorang.. haha.. TALL, DARK AND HANDSOME. =)

Selasa, 19 Julai 2011

Kembali Ke Masa Muda

Wah.. tajuk.. curlast.. haha..tajuk tu tiba tiba saja menyebabkan aku berasa tua.. erm.. pejak celik pejam celik.. aku dah pon hampir mencapai 24 tahun.. semalam asyik belek-belek laptop, kemas la file-file apa yang patut, tiba-tiba terbuka file my picture.. then aku belek-belek gambar-gambar lama dulu..kucing-kucing aku masa kecik-kecik dulu.. comei ja.. haha.. ada juga la berapa ekor yang dah tak da =(..

lepas terbelek gambar buah hati.. hahaha.. ayat.. (konon terbelek).. dulu muka dia kurus sikit sekarang berisi..

Wahh.. muka serius.. hehe..

yang ni gambar 6 tahun lalu tak salah aku.. tahun 2005.. kan aku cakap tadi.. rasa macam dah tua kan..
masa ni tahun 2005, dalam bulan 5 rasanya.. dekat A Farmosa melaka.. time ni aku amik sijil kat KYM.. huhuhu..

 nampak tak.. muka dah lain lain sikit kan.. tak lain apa nya pun cuma bulat dengan makin bulat.. hahaha... dan gambar terakhir..

konon konon manja =p
gambar ni diambil 3 tahun lepas.. masa ni baru beli laptop.. tengah test camera kat laptop tu.. hahaha..

p/s : post kali ni saja mengatai nak letak gambar lebih sikit.. =)

Rabu, 13 Julai 2011

Wordless Wednesday 2

Rabu, 6 Julai 2011

Wordless Wednesday



Wordless Wednesday...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding