Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 24 Februari 2009

PaNDaINya!~

hari sabtu n ahad ni aku ada lagik 2 paper nak kena ulang.. cian aku.. paper nih sepatutnya aku kena ulang masa awal2 sem lagik.. tapi aku malas... so skrg kena ulang gak la walaupun aku dah hbs blajaq.. sbb kalo aku nak konvo kena hbs semua paper.. huhu.. dah la brapa sem lepas punya subjek.. buku ntah plak ada kat na.. cam na nak study nih? pandai sungguh aku.. hahahaha!~

Jumaat, 20 Februari 2009

LaLa NgaN aNaK DiEr!~


Pic Of NiNi n HeR ChiLD!~


Rabu, 18 Februari 2009

Lala + 4 eKoR aNaK GaK!~

ari ni kucing aku yg pth kaki lak nama lala plak beranak.. 4 ekor juga... masuk ni kucing kat umah aku dah ada 12 ekor.. ponin aku.. haha..

Isnin, 16 Februari 2009

KuCiNG KU + 4 EkOr AnAK

malam sabtu tu )14 februari kucing aku yg mengandung ni asyik bising ja... tak berhenti dok meow... aku pon pelik gak.. kucing aku yg nama lala tu lak patah kaki.. pgi tu aku dah bawak g klinik.. memang kopem patah kaki.. doktor suwuh bawa mai balik ari slasa nak balut kaki dia.. so aku kena kurung dia dalam sangkar.. pasai xmau bg kaki dia lagi teruk.. kalo biar xpdn ngan sblh kaki dia boleh lari kuar.. haha..

so memula tu aku ingat kucing aku nini ni bising pasai aku kurung lala.. dia panggil kucing aku yg lain smua g tgk lala dlm sangkar.. hehe.. lawak tul tgk aksi dia.. tapi smpai kul 3 pagi pon dia dok meow x berhenti.. so pagi ahad tu aku bangun tgk nini dah hilang.. aku tanya pakcik aku nampak x.. pakcik aku kata dia p beranak pa pasai dok bising malam tu.. then kakak aku dgr mcm bunyi anak kucing.. suspen gila.. pakcik aku g cari.. tgk2 nini ada bawah almari buku.. dgn ANAK-ANAKNYA skali.. 4 ekor lak tu.. comei2 semua.. hehe.. 2 ekor warna putih + oren, 2 ekor lagik warna putih + oren + hitam.. 

gambar akan diupload nanti.. 

Khamis, 5 Februari 2009

~2 EkOr KuCiNgKu MeNgaNdUnG SeReNtaK!~


yg ni lak nini.. dier ni paling manja ngan aku... aku panggil jer kalo dier nanti sahut.. tapi kalo akak aku atau tok aku dier tgk wat bodo ja.. haha.. 

2 ekor kucing betina aku skrg mengandung serentak lak.. aku pon dah penin nih.. dah la skrg aku dah ader 4 ekor kucing.. sekoq jantan yg lain2 betina.. dah la yg ibu kucing aku dulu ni skali beranak kuar 4 ekor.. skrg ni 2 2 kucing aku ngadung, kalo sekor beranak 4 ekor, kalo lagi sekor branak 4 gak? x mati ka aku? dah 12 kucing la cam ni.. dah la makanan kucing mahal lani.. pasir kucing pon mahal gak.. aku plak dlm brapa bulan ni nak pindah duk umah kakak aku.. umah pangsapuri lak.. kalo bawa kucing skali, mesti org2 keliling mcm2 hal lak.. entahlah.. nak tinggalkan kucing aku semua kat umah tok aku (umah kampung) sayang lak.. bukan pa.. aku lak yg rindu nanti.. kalo nak bawa yg jantan sekoq ja, sian yg lain plak.. ntah lah.. skrg ni aku tgh menunggu hari nak dapat anak kucing.. mungkin lam 2 - 3 minggu lagik.. sbb perut kucing aku memang dah besar dah.. 

Isnin, 2 Februari 2009

Plz Flag This Blog..!!

aku terbaca kat blog justkhai.com... ada 1 blog ni duk mengutuk org islam.. so sesaper yg sayangkan agama kita nih.. sila la flag kan blog ni.. nah aku kasik link dia.. http://syurga-islam.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding