Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Khamis, 15 Disember 2011

4tune Club

pernah dengar tak 4tune club ni? aku dah register ari tu.. dalm bulan 5.. masa tu aku ngan bf pergi tesco jelutung (Penang).. then ada booth diorg wat pakej.. aku ngan bf p ushar2 la.. sbb tahun dpn nk g melancong with family senang skit kononya..

so orang tu pon terang la semua.. dia kata kena byr RM60 deposit dulu.. then balance byr ansuran bulan2.. tapi lepas seminggu pon kitorang x terima no akaun yg nak kena bayar ni.. bf aku kata burn ja la RM60  tu.. kalo kena tpu RM60 xpa la. nak wat cam na kan.. so kita pon abaikan la benda ni..

lepas tu... jeng..jeng..jeng.. ari ni tetiba private no masuk pukul 2 lebih macam tu.. dia kata call from mahkamah dr putrajaya.. aku time tu tengah bz keja.. so bila dengar dri mahkamah aku dah panik dah.. tetiba lak kan.. takut la juga.. dia kata surat saman tu akan dikeluarkan esok. surat saman from 4tune. nak saman RM10 000 katanya.. aku dah kecut perut.. erk.. awat sampai macam tu kan. dia kata dia cuma lawyer saja. nak tau lebih lanjut kena call no ni.. 016-211 0264. en kamarul zaman. katanya lawyer company 4tune tu la.

aku pon kol la no tu.. dia pon kata la surat saman akan dikeluarkan dlm masa 2 minggu . dia kata once surat saman dikeluarkan aku kena naik mahkamah.. gila nak ke kl sana semata2 benda ni.. dia kata kalo tak mau kena sama RM10 000, kena wat pembayaran full ari ni sebelum pukul 4.30.. gila. aku kata mana nak cari sampai RM1538 time tgh bln ni... so dia kata dia akan sms no akaun n nama penerima akaun (CIMB 0601 072627 4059 SPARK BIZZ CONSULTANCY)  kat no aku. dia kata kalo wat bayaran inform dia balik. if tak wat abaikan, tp surat saman akan sampai.

aku dah la kat ofis. dengan panik pasai benda ni.. sampai dah menangis dok pikir mana nak cari duit. then aku try kol makcik aku minta pinjam kat dia. manager aku baik hati ni tolong kuarkan duit dia dulu nak pergi bank in kan untuk aku sbb aku xda transport.

then aku call bf aku cita kat dia. dia minta no fon yang htr no akaun tu. sementara manager aku dah sampai bank, tapi dia call husband dia dlu. husband dia keja bank. husband dia kata jangan panik. takut kena tipu. so manager aku call aku bagi tau. n the sama time aku search kat internet company ni spark bizz consultancy. aku baca kat sini .. aku call manager aku cepat2.. Ya Allah.. nasib baik dia tak bayarkan lagi.. sebab dia pon terfikir juga husband dia kata maybe tipu. aku baca kat link tadi tu.. kes dia sebiji macam aku.. awatlah aku tak tergerak hati nak check dulu sebelum manager aku ke bank... tapi nasib baik manager aku pon tak bayar lagi..

then aku call bf aku ajak ke balai polis untuk report. u know what, at the same time orang tu msj aku tanya dah wat bayaran?.. aku reply kata belum terima no akaun. then dia htr another no akaun 5140 6634 2376 MBB REAL GRAND SYNERGY SDN BHD. aku pon layankan msj dia. aku tanya nak kena wat byrn mana satu akaun. awat nama lain2.. then dia kata mana2 pon boleh sebab company n anak company. aku kata ok. kalo tak sempt gak pgi2 saya pergi byr ye encik.

lepas tu dia msj tnya dah wat byran. aku geram la.. dah la tipu lagi tanya byk. aku kata dah wat. dia tnya bank mana, aku kata cimb. then dia minta jmlah. aku kata rm 1550. aku kta tapi tak da resit la. pas tu lama sikit dia msj kata belum terima. aku kata amik masa 3hari sbb aku byr on9. lepas tu ada satu no ni kol 095131007. Perempuan pulak. dia tanya boleh cari N********i.. nama aku la. then aku kata sapa tu. dia kata from 4tune club. aku kata silap no. dia kata  oo.. ya ka.. then trus letak. sempoi.. tak da budi bahasa kan..

so sambungannya aku sambung nanti..

p/s : berfikir sebelum bertindak. JANGAN PANIK.

Selasa, 25 Oktober 2011

It Started With A Kiss - Figaro Ceng

hehe.. tertiba blog aku jd blog artis lak.. boleh la dr tak update lgsung kan..

ok.. lately ni aku layan dvd lebih dari astro.. selalunya layan dvd korean.. now taiwan lak.. start from dvd IT STARTED WITH A KISS.. cita ni memang best sesangat.. aku bagi 1000/1000.. amboi3.. melampau pulak.. haha.. ok la.. 10/10.. cita dia bagi aku perfect from scene lawak, romantik, friendship and family..MySpace

so ari ni bukan nak cita pasai cita ni.. sebab rasanya semua tau kan cita ni.. walaupun aku ketinggalan sebab dah kuar masa 2008.. haha.. so habis ja cita ni terus aku sambung They Kiss Again / It Started With A Kiss 2..

jeng..jeng..jeng.. time ni la tetiba jantung aku dup dap dup dap.. haha.. (amboi sound effect..).. satu watak ni nama Qi Tai (dilakonkan oleh Figaro Ceng/Zeng).. omaigod.. I love his eyes.. tajam menusuk ke jantung..(overnya aku ni kan).. haha.. suka pandangan mata dia yang tajam.. MySpace tertiba En.Hirwan Rimi jatuh ke no. 2 dalam hati aku.. (haha..sorry ye syg.. u alwayz no 1 in my heart la.. don't worry..)

ok.. xcaya ka.. meh aku letak kan gambar2 dia ni..







i LOVEEEEE the last picture.. MySpaceMySpace

Sabtu, 24 September 2011

Google


cute kan.. =)

p/s : itu saja utk ari ni.. xda mood nak merepek.. haha.. sbb ari ni nak g  umah terbuka my bestfren.. then my aunt pon wat umah terbuka juga.. kena simpan ruang utk perut ni.. haha..

Rabu, 21 September 2011

PERAMPAS + PEMANGSA = KFCM UNTUNG

haha.. ok.. ari ni post aku maybe emosi sikit.. aku xmau masuk side sapa2.. tapi aku kadang2 pelik.. yang salah diagungkan tapi yang tertindas ni dihina dibenci dikeji.. ermm.. pelik manusia manusia skrg ni..

OK.. aku tau perempuan mmg suka cita pasai her bf, fiancee or husband kat blog2.. kecuali yg belum ada.. eh yg belum ada pon kadang2 suka cita pasai mamat yg dia admire tu.. ala.. jgn tipu la.. aku tau korang pon cam tu gak kan.. ok.. maybe x smua.. tp kebykkan.. aku tau la.. sbb aku pon suka cita gak.. hehe...

ok.. i know.. semua msti slhkan si perempuan saja bila ptns tunang, bercerai atau break off.. xsmua.. tp kebykkan.. dan yg jd mgsa ni pulak msti memaki hamun or naik angin with PERAMPAS.. (i ada pglaman jugak.. bukan merampas.. tp dirampas..) sgt2 menyakitkan hati.. then aku terpikir.. napa nak marah PMPN PERAMPAS tu ja.. sdgkan my bf pon sama naik.. haha.. kan2.. so aku pon berfikir juga maybe aku yg ada wat salah.. then kadang2 lelaki suka putar belit cita.. ya.. bukan pmpn saja.. laki pon..

ok.. about title aku di atas tu... skrg ni jd perang twitter lak antara KFCM ngan bekas tunang dia.. aku x sebelah sesiapa.. tp bila bukti makin lama makin byk kantoi.. hilang respek aku kat KFCM.. tp dia aku still minat utk bola.. BOLA saja.. utk peribadi.. sorry..

kita kena fhm.. kaum pmpn ni hati dia sgt halus.. kalo tercalar.. maka dpt la habuan makian.. utk yg kasar macam aku la.. yg lemah lembut aku xtau.. ala.. korang pon mesti penah maki juga kan.. haha.. so bila si bekas tunang KFCM marah2.. or camded2.. standard la tu.. aku pon sama gak benda dah berlalu lama.. mmg aku maafkan tp aku x lupakan.. kadang2 mulut aku terlaser juga.. haha..

ok.. sila abaikan kalo si bekas tunang nak meroyan(org ckp) ka mengamuk ka memperli ka apa.. yg tu hak dia.. dia pnya fb dia pnya twitter dia pnya blog.. korang xsuka x yah gatai2 nak baca...

ok jom sambung tntg PERAMPAS pula... mcm biasa.. mana mungkin dia nak mengaku YA AKU ORG KE3.. betui tak.. so macam biasa.. guna ayat cover mcm artis lain.. phm2 la.. yg nak kwin ni dah.. yg dpt tajaan berbelas ribu juta..

 Saya dan Khairul Fahmi sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Malah apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung. Kami makin rapat selepas pelbagai pertuduhan dan perkataan kurang sopan yang dikeluarkan kepada saya oleh individu-individu tertentu.


alasan yg sgt2 lame.. eh baru kenal hati budi.. ermm.. kalo baru kenal hati budi cam na eh leh terlepas ke singapura gi merendek kat sana.. errmm.. pelik juga..

beberapa gosip? oohh.. artis la ni.. baru i tau.. lepas kena gosip makin kerap berhubung? wah... baguih la cam tu.. makin rapat lepas pelbagai pertuduhan.. ermm.. pertuduhan ka.. siap ada bukti kuar ke sana ke sini.. dipanggil tuduh lg.. ooo.. lupa.. abg angkat adik angkt la katakan.. lama2 terangkat gak.. haha..

dan si KFCM.. btul2 culture shock ok.. baru pemes dah cegini prangainya.. cuba fokuskan kat bola ja kan senang.. dulu masa belum femes susah sng dgn ex.. bila pemes SENANG ngan ADIK ANGKAT.. byk laki mcm ni.. bila susah sng bersama katanya... time susah la.. time senang.. jgn hrp nak nmpk muka.. telefon pon berjawab.. sbb apa.. BZ.. ya bz dgn adik angkat...

eh.. sori.. melalut lak aku marah kat diorg ni semua.. haha.. sori semua peminat or pengutuk kepada 3 3 watak diatas ini.. ini hnya hasil nukilan aku.. xsuka xpa.. aku xpaksa pon.. =)

notakaki : fuhh lega aku luahkan semua kat blog.. haha.. aku baca kat forum ramai sgt maki mgsa.. kecian.. mmg la mgsa mcm over sikit pasai tunang dia tu..  tp kalo kena kat tmpt korang rasanya korang pon sama meroyan.. mcm tu leh sama2 meroyan..

Rabu, 14 September 2011

Gossip Girl Season 4





yeayyy... mungkin aku ketinggalan.. sbb dah start episode ke 5 atau 6 kot.. dan aku tertinggal episod awal.. lantas tanpa berfikir panjang aku ajak bf aku g batu feringgi.. yeay.. dpt juga beli.. cuma tgl last.. haha.. nasib baik...

apa lagi, 2hari aku amik utk habiskan 6 dvd.. haha.. smpai mak aku dah bising.. nak tgk tb tak leh.. ehehe.. sanggup x tido utk tgk smpai hbis.. hehe.. dan kesimpulannya... SGT2 AWESOME BEBEH!!!. MySpaceMySpace

yeah.. aku paling minat watak BLAIR or B.. dan hero pujaan of kos la CHUCK.. haha.. walaupun pon B ni nmpk jahat tapi aku suka =) hehe.. season kali ini lebih banyak tumpu utk B dan C (Chuck)..

awal2 episod aku sedih sbb B dan C break dan bermusuh.. tapi jeng jeng jeng.. episode 7 atau 8 diorang berbaik balik dan berasmara sebyk mana boleh.. hahaha.. aku paling suka kimia antara depa dua ni.. nmpk sgt2 in love!! paling serasi antara semua kapel dlm ni.. oh Chuck.. haahaha..

tp lepas tu diorg break sekejap utk tmpu future.. dan.... tak disangka2, B berkawan (friend only) dgn Dan.. hahaha.. ok. aku admit.. Aku agak suka juga bila B dgn Dan.. nmpk mcm besfren.. part B kiss Dan.. OMG.. hahaha... smpai Dan angau kat B.. ahahaha.. dan tetiba aku rasa alamak.. cam na lak kalo CHUCK nk Blair balik..







mmg btul.. CHUCK cari Blair balik, tp B xmau sbb dia frust Chuck suka pmpn lain (RANIA).. dan CHUCK mula cari sapa yang B kissed.. hehehe.. Jelez ok.. ok time ni padan muka CHUCK..

after that, B enganged dgn Luois.. Prince ok.. B hepi dgn Loius tapi start dari situ kita boleh nampak B masih take care Chuck.. dan aku mula rasa.. ala.. tgl ja la prince tu.. aiceh2.. hehehe..

then lepas tu B akan dikurung oleh bapak RANIA, RUSSELL.. Chuck selamatkan B. Lepas tu diorang ehem..ehem.. ehehehe.. budak2 sila ttp mata.. time ni B dah kopem plh Chuck.. dia akan tglkan prince tu. Diorg balik ke Majlis Reunion utk cari Prince kat sana. Chuck naik dlu jmpa Prince. Chuck merestui diorg berdua, B terkejut sbb diorg dah berbincang.. Chuck bg tau B, Prince ni baik utk B, sbb B hepi dgn Prince ni. Lgpon Prince boleh tgu B brapa jam lama, tapi Chuck dlu tgu B 2 mnt ja dah blah. Time ni mmg sedih sngat.. C kata aku lepaskan kau dari saat ini, dan kau kena lepaskan aku juga. Then C kiss dahi B.. so romantik.. huuuwaaaaaa.. i nangis time no.. :'(




penghujungnya JENG JENG JENG.. dorota (B punya maid) buang smpah di dalam toilet, ada pregnancy test POSITIVE.. mesti B PREGNANT ANAK CHUCK..waaahh... x sabar tgu season 5 pulak.. hehehe...

Raya, Hantu Boceng & Keja

pelik pelik nama tajuk post kali ni.. aku merged sekali senang. haha.. bukan senang apa.. senang nak taip pendek2.. tak yah panjang2.. kang aku melalut pulak.. haha.. So rasanya belum terlambat lagi kot kalu aku nak wish kat korang semua.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MINTA MAAF ANDAI TERKASAR BAHASA KAT BLOG NI..



hari ahad 4 hb aku p tgk wayang tajuk HANTU BOCENG.. haha..cita dia mmg lawak.. kira dari start filem sampai ke last asyik gelak ja.. mula2 aku agak mcm cita ni boring ckt la.. xsngka mmg lawak.. boleh gelak smpai kuar air mata ni.. haha.. zizan berlakon not bad.. ditambah dgn jue aziz...

jue aziz part best masa dia blsh jueliana evans.. haha.. '1 utk abg aku.. 2 utk boipren aku.. 3 suka hati aku' haha.. free ja kena tmbuk.. dan part paling xleh blah.. masa zizan pjuk jue.. baby...baby... jue aziz sekali BABI!! Hhaahaha.. 1 pggung wayang riuh..

dan pasai keja pulak.. herrmm.. dah cuti 1 mggu, nak start keja balik.. badan ni mmg ngegada sgt2.. haha..asyik bgn lmbt ja.. dah tu asyik ngatuk ja..haha.. jenuh la manager aku dok ushar bila asyik dok tersenguk dpn pc.. =)

Jumaat, 26 Ogos 2011

Bulan Posa = Bolan Drama Korean

haha.. pelikkan? start bulan posa ni gmbr kurang best.. haha.. aku mmg ngegada skit tengok gmbr.. time sahur kena tengok gambar, time berbuka lagi la.. so hari jumaat minggu pertama aku pasang cd my fair lady / lady castle / take care of aggashi ..  aku amik masa 3 hari utk habiskan.. haha.. sbb jumaat malam berapa jam ja leh tengok, sambung setengah jam time sahur, then sambung lepas berbuka sampai ke sahur.. sabtu malam ke ahad memang tak tido semata-mata tengok gambar ni.. haha.. akak aku join sama.. dan part paling best, mak aku.. mak aku slalu bising dia nak tengok gambar apa tak leh dah sebab aku 'rampas tb' tu.. haha.. last-last mak aku pon join sama.. MySpace

aku suka sangat kat senyuman hero ni.. dan Yeh Eun Hye sangat cantik dalam ni.. MySpace


so minggu kedua.. aku layan gambar couple or trouble.. aku suka juga cita ni sebab dia cinta org dewasa.. tapi macam budak2 jugak.. haha.. dan lelaki itu sungguh tough bodynya.. (maafkan aku.. ahaha..) MySpace


habis tu aku terus sambung Coffee Prince.. wah.. cita dia mmg best.. haha.. dan aku terjatuh cinta kat senyuman Hero.. sangat cute.. haha.. ha.. gambar ni budak2 bawah umur dilarang tengok.. sebab ada part dia angkt heroin nak ehem ehem.. sori terbatuk pulak.. hahaha.. tapi cita dia memang sangat best..!! dan sekali lagi Yeh Eun Hye berlakon mmg superb.. part dia nangis, aku pon sama nangis.. haha.. MySpace


dan baru kemarin aku pasang cd full house.. gambar ni mmg aku tak pernah jemu... suka sgt heroin dia.. dan rain (I LOVE U RAIN).. haha.. sila bersopan sikit ye.. haha.. tapi mmg sangat sweet gambar ni.. MySpace


Khamis, 11 Ogos 2011

11.8.11


11.8.11

hari ni genaplah 24 tahun aku hidup di dunia ini.. aku bersyukur pada Allah kerana diberi peluang untuk lagi bernafas sehingga ke hari ini.. semoga aku akan lebih menghargai masa dan hidup ini..

tik tok tik tok.. dah 24 tahun.. haha.. tapi masa banyak benda lagi belum aku capai.. seolah olah aku masih baru habis sekolah.. masih baru bawah 20 tahun.. asyik leka dengan duniawi.. sehingga kadangkala terabai tanggungjawab sebagai umat islam..MySpace

ok semalam si dia bawa aku pergi makan.. aiceh.. dinner la.. tapi xda lilin.. hehe.. pastu ronda-ronda sampai pkul 12.. ceh.. kiranya nak jadi orang pertama wish kat aku la.. hehehe.. memang selalu tiap2 tahun mcm ni.. cuma tahun ni tak dapat hadiah lagi.. sebab bln ni pakai byk duit utk raya sama.. so dia tangguh bulan depan.. tak pa sayang.. =) MySpace.. masa bersiar-siar dengan kereta tu.. ahaha.. tengah dengar radio musik time tu.. pukul 12 macam tu, dj radio time tu tak ingt nama apa ntah.. dia wish birthday untuk yang sambut besday 11.8.11.. wah.. bangga ok.. haha.. ada dj wish kat radio.. hahaha.. ala memang dj tu rasanya tiap2 hari nanti wish besday untuk tiap2 tengah malam.. =) MySpace

11.08.11 juga merupakan ulangtahun percintaan (belum kawin lagi.. ada jodoh insyaAllah) kami yang ke 7.. kadang-kadang pernah melawak dengan si dia, kalo kawin dah anak pon dah besaq.. haha.. (gatai ok).. kadang-kadang semua orang nanti tanya, bila nak kawin.. bila nak kawin.. haha.. tak marah.. cuma letih nak menjawabnya.. kadang2 aku jawab tanya ja si dia.. haha.. tergagap gagap si dia nak menjawab.. hahaha.. MySpace

kami memang dah ada plan.. insyaAllah.. jodoh semua di tangan Allah.. kami hanya mampu merancang, tuhan menentukan.. si dia dah bagi tau tahun depan nak meminang.. wah.. terkejut tiba-tiba.. haha..  dah dah.. tak mau cakap pasai ni dah.. rancang2 tak jadi kalo aku gak yang sedih.. sekarang cuma berserah pada Allah saja.. MySpace

Ya-Rabbul Ariffin
Tuhanku,Seandainya telah kau takdirkan dia milikku.. tercipta buatku
Dekatkan lah hatinya dengan hatiku
Tetapkan lah kemesraan antara kami
Agar kebahagiaan ini kekal abadi

Ya Muhaimin
Dan Tuhanku
Seiringkan lah kami mengharungi hidup luas ini
Ke tepian yang sejahtera

Ya Rabbul Fatihin
Tetapi Tuhanku yang Maha Pengasih
Seandainya telah kau takdirkan dia bukan milikku
Bawalah dia jauh dari pandangan ku
Luput dari ingatan ku
Dan peliharalah aku dari kecewa

Ya Rabbul Izzati
Serta Tuhanku yang Maha Mengerti
Berilah aku kekuatan melontar bayangannya ke dada langit
Hilang bersama senja nan merah
Dan gelap pekat awan
Agar aku bisa bahagia
Walaupun tanpa dirinya

Ya Rabbul Quddus
Dan Tuhanku
Biar sekuat mana aku menyintainya
Aku pohon agar Tuhanku
Melenyapkan perasaan ini
Sekiranya dia ditakdirkan bukan milikku

Ya Rahman Ya Rahim
Tapi sekiranya dia ditakdirkan untukku
Kupohan agar takdir memperkuatkan kasihku padanya
Selagi tidak melebihi kasihku padaMU

Amin.

Isnin, 8 Ogos 2011

Kantoi

tadi aku ushar kat beautifulnara .. ala pasai KFCM ngan Jejariruncing.. then aku pon ushar ushar komen.. satu komen ni aku paling tertarik...

nampak x? kalo tak clear aku copy kat sini..

Lirik Lagu Kantoi Versi KFCM vs Jejari Runcing


Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi training
You kata you training dgn msian team
but when I called Rajagobal he said it wasn’t true
So I drove my car pergi FAM
Rajagobal kata maybe you balik Kelate
Tapi bila I call Kelate… you, you tak ada
Lagi la I jadi gila
So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the meeting
Tapi rupa2nye dating kat USS…
Sudahlah sayang, ko besar punya penipu
I’ve always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la some of my fans pun kata u penipu
So I guess that’s the end of their story
Akhir kata she was dumped by this apek
Tapi last-last kita dapat tahu he was realling cheating…
With his konon adik angkat sekampong , Dalia Teck Teck

kredit to pengomen beautifulnara

Apam Polka Dot



huhu.. hari ahad baru ni tolong kakak aku wat apam polka dot.. sebelum tu sabtu dia tolong aku wat macaron chocolote yang tak jadi.. so ahad tu aku lak kena tolong dia.. aku cuma tolong tengok saja.. dia wat bancuhan untuk apam polka dot.. aku panggil apam dot dot.. haha..  aku punya keja senang ja.. cuma wat dot dot dia ngan filling ke dalam cup tu.. huhu.. dan hasilnya... TARRAAAA...MySpace


Khamis, 4 Ogos 2011

Macaron

macaron ok..bukan macaroni.. ehehe.. sebab aku pes time dengar pon eh apa macaron ni (read : baca di fb).. ingtkan macaroni.. ahaha.. kawan aku sorang ni gila macaron, then adik tunang dia kata kat kedai kek prima tanjung ada.. aku pon dok dekat situ ja..

dijadikan cerita time tu aku dengan kawan aku lagi tiga orang nak pergi meronggeng.. haha.. g makan kat astaka tanjung bungah.. slurpp.. (posa.. posa.. ssabar).. eh masa tu berapa minggu lagi nak posa tau.. ahaha.. then aku pon ajak la syu g kedai kek tu, sebab dia yang gila sangat macaron tu.. ehehe..

yang ni la syu disebelah kiri, dan kana wina.. comei.. muka pon hampir sama..

syu, eja, aku dan wina.. wina awat tu? hehehe..

syu dan eja.. eja sgt comei.. dia sangat kecik ok.. =)


harga dia untuk satu kotak panjang, RM15.. wahh.. mahal.. kecik2 ja.. ada dalam 10 biji kot.. haha.. then sampai kat astaka, tak cakap banyak, trus dia buka tunjuk.. then dia bagi rasa sorang sikit.. i try yang coklat... MEMMMAAANNNGGG SSEEEDDAAAAPPPP (sori terover sikit).. haha.. start from that memang aku dah gila macaron coklat SAHAJA.. ahaha.. yang lain kurang kot.. sebab aku ni gila coklat.. MySpace


p/s : ingat ahad ni nak wat macaron coklat la.. resepi dah ada, barang dah beli.. hehehe.. so kalo aku wat, nanti aku update.. tengok jadi ka tak.. haha.. ok.. cau sin sin.. MySpace

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding