Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 25 Oktober 2011

It Started With A Kiss - Figaro Ceng

hehe.. tertiba blog aku jd blog artis lak.. boleh la dr tak update lgsung kan..

ok.. lately ni aku layan dvd lebih dari astro.. selalunya layan dvd korean.. now taiwan lak.. start from dvd IT STARTED WITH A KISS.. cita ni memang best sesangat.. aku bagi 1000/1000.. amboi3.. melampau pulak.. haha.. ok la.. 10/10.. cita dia bagi aku perfect from scene lawak, romantik, friendship and family..MySpace

so ari ni bukan nak cita pasai cita ni.. sebab rasanya semua tau kan cita ni.. walaupun aku ketinggalan sebab dah kuar masa 2008.. haha.. so habis ja cita ni terus aku sambung They Kiss Again / It Started With A Kiss 2..

jeng..jeng..jeng.. time ni la tetiba jantung aku dup dap dup dap.. haha.. (amboi sound effect..).. satu watak ni nama Qi Tai (dilakonkan oleh Figaro Ceng/Zeng).. omaigod.. I love his eyes.. tajam menusuk ke jantung..(overnya aku ni kan).. haha.. suka pandangan mata dia yang tajam.. MySpace tertiba En.Hirwan Rimi jatuh ke no. 2 dalam hati aku.. (haha..sorry ye syg.. u alwayz no 1 in my heart la.. don't worry..)

ok.. xcaya ka.. meh aku letak kan gambar2 dia ni..







i LOVEEEEE the last picture.. MySpaceMySpace

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding