Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Jumaat, 31 Oktober 2008

Sedihnya....!~

awal pg tadi hujan memang lebat gila... boy aku xdpt htr aku g kolej... jadi aku terpksa wat muka kasihan pada kakak aku utk htr kan...(naik keta laa....) tapi sebelum g tu memang aku kena segala jampi serta syarahan dan kebisingan mulutnya pgi2 lagi...(pukul 10 dah ni... klas kul 9... akak aku dok bising x hbs2 lagik...)pastu dgn semangat berkobar-kobar(cam lagu vince plak...)aku pon trus menuju ke klas... aik? saper pon xda... aku pon memanjatkan diri ke tgkt 3 iaitu di studio multimedia..pastu aku dgn yakin berani telah m'htrkan storyboard yg aku rasa agak memuaskan(xmemuaskan pon.. lam masa 1 hari ja siap pon)... tapi... lec aku telah mereject storyboard aku dgn sepenuh hati... dalam fikiran aku cuma 1 ja.. nampaknya aku kena lukis semula la.. tapi x per.. dgn sedikit keyakinan diriku ini ditambah dgn keberanian diri serta kemunculan lec aku di multimedia studio telah membuatkan aku tiba2 ada keazaman untuk membuat storyboard baru...(wwaaaahhhhhh....) tgh aku rajin membuatnya.. jam tlh menunjukkan waktu pukul 11.22.. apa lagik....jom lunch....(awal gila... ye la.. breakfast pon x.. alih2 trus g kolej...)... hahahahaha...

Rabu, 29 Oktober 2008

Salam kepada semua peminat2 ku...(cam artis plak... huhuhu).. antara jadual hidup aku ari ni ialah :

-bgn kul 8 siap2 gi umah mak aku (kopem x mandi lagik ni... aku dok umah tok aku.. tapi pg2 aku cabut g umah mak aku.. ada astro la katakan... hahaha...)

-aku layan gmbr smpai terlena kat sofa..

-boy aku kol ajak teman dier g cari visor utk hlmt arc full dia ( x berkenan aku arc full ni)

-ingat kan nak bli kat aku sama la visor.. tapi x dpt gaji lagik kata dier..(xper la.. nanti dpt gaji jgn kata visor.. mcm2 benda lagik aku nanti minta.. cekik drh sungguh aku ni)

-pastu balik umah mak aku.. tolong masak.. jap ja.. pkul 5 aku cabut duk depan tb.. layan channel zee.. gmbr hindustan..

- layan tv2 gmbr Olivia.. best gila gmbr ni.. kalo rajin ushar2 la.. pukul 6 ptg isnin - khamis..

-then layan sutera maya... makin lama makin cam x best dah.. meluat aku.. huh!~

-pastu aku mula serabut pala otak balik.. tgl lagik 2 hari nak kena htr storyboard.. tapi apa pon x siap lagik..

-boy aku kata nak tolong kasik idea.. tapi cam tu la aku dok dengar.. kang kasik idea merepek2 mati aku..

-aku htr msj kat boy aku tapi x bls2 pon.. tido rupanya.. 

-maknanya aku kena g wat storyboard skrg gak la.. daaaa....

Selasa, 28 Oktober 2008

Habis Cuti Dah

hari ni kolej aku dah hbs cuti dah.. so memember aku semua pon wat reunion la kononya..iaitu berkumpul kat multimedia studio (hari2 pon jumpa kat citu).. member aku sowang ni nama dier Faiz atau pon paez.. g sambut deepavali (jgn marah na..) kat Cameron or Genting aku pon lupa dah..(baru semalam dier g tau aku.. tapi dah lupa dah... adeh...)then dier bawa la segala buah tgn buah kaki buah pala smua la..konon2nya nak diagihkan la(mmg btul pon).. tapi aku x g ari ni(mls btul)..so si Pia ni (sofia) htr la msj tanya awat aku x mai (bahasa penang ni.. x phm wat2 paham ja la yer..)dier kata paez bawa mcm2 khazanah dr tmpt dier g holiday ngan pamili dier.. dier bawa strawberi celup coklat or sumtin like dat la.. then bawa jeruk (kat penang pon ada..) lagi rosel.. (kat umah mak aku pon ada).. dan macam2 ada (mcm astro la plak paez ni)..tapi ayat yg paling x best si pia ni htr ialah ".... tapi kami dah bg licin semua..." ni yg wat aku marah ni... (muka merah..cam leh nampak).. aku dah g tau kat paez aku xmai.. tapi dia x simpan kat aku pon.. uuuuwwaaaa.... xper lah... ada rezeki tu ader la... huhuhu... aku nak bg mandi kucing aku jap... daaa...

Isnin, 27 Oktober 2008

Idea..Idea...Idea...

Jumaat ni aku nak kena htr storyboard kat lec aku.. masalahnya aku x lukis apa lagik ni.. idea pon xda.. cam na nak wat storyboard... matilah aku kena marah nanti..harap2 aku dapat idea gak nanti.. tapi pkr2 balik cam na la aku nak dpt idea asyik dok layan fs ngan ym ja.. hahahaha.. gila la aku ni.. dah tau xda idea bukan nak cari idea.. tapi leh lak rilek.. adeh... memang nampak aku ni cam rilek ja.. tapi pala otak tgh serabut... erm.. apa lagik ek? no idea la.. xper la.. aku nak layan youtube jap kot2 ada idea dr situ.. lagik pun aku kena wat animation for this final project.. herm... member aku semua pilih web cam na lak otak aku ni leh nak pilih animation.. cari nahas namanya ni... ok la.. daaa... =)

Sepertinya disangkakan..


Seperti yg aku agak utk penyingkiran malam sehati berdansa memang tepat.. sbb kalo dilihat dr segi persembahan dan markah juri profesional memang dapat diagak yg pasangan asheed def-gab-c akan terkeluar.. nampaknya pasangan feveret aku (khai & rosma) menduduki tangga teratas selepas penyingkiran... caiyok..caiyok.. hehehehe... persembahan semalam agak memuaskan hati walaupun minggu pertama.. antara persembahan yg menarik mlm tu ialah pasangan khai dan rosma, pasangan ani mayuni dan juga lisdawati.. harap2 mgu depan pasangan khai dan rosma akan terus mengungguli kedudukan.. =) 

Sabtu, 25 Oktober 2008

Panasnya Hari Ni..

hari ni panas sesangat la plak.. bukan aku nak komplen.. tapi kopem mlm ni camnak ujan.. semalam dah hujan lebat tgh malam.. tido pun best.. hehehe.. kalo malam ni ujan mesti aku sedihnya.. ye la.. astro kalo ujan jer mesti siaran xdapat la apa la.. aku dah la x sbr2 nak tunggu sehati berdansa malam ni.. feveret aku pasangan Khai & Rosma.. huhuhu... tapi kali ni musim ke 2 pasangan best2 semua.. erm.. ok la aku nak kasik kucing2 aku makan jap.. dah meow2 semua.. daaa...

Adeh.. Tensyennya..

aku baru jer nak mula wat blog ni.. aku ingatkan senang la gak benda alah ni.. tapi kalo nak kasik power susah jugak rupanya.. xper lah.. aku try sehabis kudrat aku utk menjayakan blog aku ni.. hahahaha.... gila dah... ok la.. aku nak layan hindustan dulu la.. nak restkan pala otak ni... daaa....

Jumaat, 24 Oktober 2008

Anuar Zain - I'm The Lucky One

klik pada tajuk lagu Anuar Zain - I'm The Lucky One

Khamis, 23 Oktober 2008

Utopia - Serpihan hati

klik pada lagu utk download Utopia - Serpihan hati

lagu dr kumpulan wanita from seberang.

Utopia - Antara Ada Dan Tiada

klik pada tajuk lagu Utopia - Antara Ada Dan Tiada

yang ini sebuah lagu dari kumpulan perempuan dr Indonesia.. nama saja sama dgn kumpulan lama kita di Malaysia iaitu Utopia jugak.. jgn kompius yer..

Lipan Bara - Moga Sempurna

Klik pada tajuk utk download  Lipan Bara - Moga Sempurna

Rio - Layu di hujung mekar

klik jer pada tajuk lagu.. Rio - Layu di hujung mekar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding