Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Sabtu, 29 Mei 2010

Gambar semasa Memancing


ari tu aku dah post pasai g mancing kan.. tp xletak gambar lagik.. so aku juz letak kat sini ja la.. haha.. mlas nak edit2 smua.. =p.. so aku letak original picture without edit ok.. haha..


merenung keindahan dunia =p

haha.. muka ada sikit tension sbb xdapt ikan.. =p
cover comel.. =p

kakak angkat n abg angkat.. sweet couple.. =) abg syed n kak fiza..


so hope next time bf aku dpt jugak ikan.. haha..

Ahad, 23 Mei 2010

juara AF8


mula2 af8 ni aku kurang minat sikit nak tgk.. ntah la.. dah lama sgt kot af ni.. tp dlm xminat tu ada la gak aku intai2 ain ngan shahir.. haha..

ain aku suka sora dia.. rock.. huhu.. n dia pndai control high note n low note.. (wah.. leh jadi pengkritik ni..)
shahir.. dia ni mula2 aku ushar2 gak..tp lepas potong rambut terus suka kat dia.. haha.. mcm akim dulu.. lepas   potong rmbut trus menyerlah aura dia.. haha..

so td bila dorg nak sbt tmpt pertama n kedua.. aku dah yakiin shahir nanti menang.. adira tu bukan x bgs.. bgs.. tp x blh nak mnt dia.. haha..

so.. shahir.. u'r deserved it!!!~~..

Sabtu, 22 Mei 2010

Pelangi

Engkau tiba bagaikan pelangi

Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini....

hehe.. suka sgt lagu ni.. mmg best.. haha..
berbalik pada tajuk kat pos aku ni, baru ni 20 hb balik keja tu.. bf aku diarahkan oleh bonda nya tercinta untuk beli nasi briyani (btul ka aku eja?) kat hameediyah....



maaf gmbar x cantik.. sbb pakai hs csl saja.. =))


time tu hmpr 7.30ptg.. then dalam aku dok mengelamun sorg diri.. aku tgk kat langit ada pelangi.. hehe.. so nice... =))



maaf again gmbr x cantik.. T.T


the aku tgk belah ufuk utara lak.. (aiceh ayat).. jeng jeng...



cantikkan cahaya matahari ni.. hehe..
pencinta alam sekitar rupanya aku ni.. =))

Khamis, 20 Mei 2010

Contest Senyuman Paling Menawan

Syarat yg pertama :
Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ aku muda lagik.. no problem.. =p

Syarat yg KE-2 :
1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ okies..

Syarat yg KE-3 :
Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~  xleh snyum lbar2 lor.. nanti owg kata dok sengih lak.. hehe..

Syarat yg KE-4 :
Gambar BERSEORANGAN ~ =))

Syarat yg KE-5 :
Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ hehe.. baru ja follow.. =p

Syarat yg KE-6 :
Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ dah TUAN CONTEST =P

Syarat yg KE-7 :
Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~ Hurm... aku join last minit.. smpt ka nak tag.. haha... blasah ja la.. =p

Syarat yg KE-8 :
Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ ok boss..!~



Salam semua.. tdik bagusnya skype, skali mz xoxo a.k.a wiena kata aku di tag.. dah la pes time ni.. xsure lak cam na nak wat.. haha.. aku suka snyum.. tp kena ikut keadaan la.. kang owg kata aku gila lak senyum sorg2.. hehe.. tp kalo bab bergambr aku jrg senyum yang menyengih tu.. haha.. aku cuma snyum ala kadar... haha.. so di bawah gmbr aku senyum ikhlas bukan dipaksa2 dan candid.. haha..thankz pada tuan contest n wiena for taging me..

SENYUM SEINDAH SURIA
YANG MEMBAWA CAHYA
SENYUM LAH DARI HATI
DUNIAMU BERSERI

SENYUM UMPAMA IMPIAN
DALAM KEHIDUPAN
KAU TERSENYUM
KU TERSENYUM
KEMESRAAN MENGUNTUM..

SENYUM.. KEPADA SEMUA...
SENYUMANMU AMATLAH BERMAKNA..
SENYUM MEMBAHAGIAKAN...
DENGAN SENYUMAN TERJALINLAH IKATAN..


Juz love dis song!~..


so kawan2 yang aku tag ialah...
kidbrush
pae po 
azrul hisham 
cik dazz

so.. gud luck... 


Ahad, 16 Mei 2010

KARAOKE

mlm sabtu baru ni (jumaat malam).. aku dgn boy aku serta kak n abg angkat aku (kak fiza n abg syed) pergi karaoke kat karaoke sahabat (relau).. sblm smpai dh hujan renyai2.. lom lagi nyanyi.. hahaha..

so semua pakat pilih lagu apa nak nyanyi.. abg syed kata amik 10 lagu.. aku pon baru ja dpt 3 lagu ja time tu.. last2 aku blsh lagu yg x pernah nyanyi lagi.. hehe..

list lagu aku :
1. trauma
2. insan biasa (duet ngan boy aku)
3. derita merindu (duet ngan k.fiza).. haha.. blsh ja..
4. 2 insan bercinta
5. pakai buang.. hancur... haha..
6. cobalah untuk setia.. (ada maksud ni.. haha..)
7. meraung... (fuhh.. my ferevet song..mmg meraung ni.. haha..)
8. benci tapi rindu
9. ( XINGAT LA PULAK)
10. dan sebenarnya.. hehe.. xpernah nyanyi pon.. try testing ja..

hehe.. time tgh nyanyi tu hujan lebat.. kopem suara kami smua sedap.. haha.. x lah sora aku ja teruk.. =((
abg syed nya lagu yg aku suka JANGAN DI UCAP SELAMAT TINGGAL.. ada mksud tu.. dia nyanyi khas utk tunang dia (k. FIZA).. so sweet.. dan lagu SEPERTI DULU .. mmg best lagu tu..

kak fiza lak lagu best dia lagu dia lah di hati by ct.. not so bad.. suara dia lembut bila nyanyi.. hehe.. n lagu ingkar by  BCL..

boy aku lak.. hehe.. semua lagu pon  best.. haha.. walaupon sangkut kat lagu GIVE LOVE A BAD NAME by bon jovi.. haha.. tp lgu SELAMAT TINGGAL CINTA by ARENA aku plg suka.. kena dgn suara dia.. hehehe.. lagu I'M STILL LOVING U pon best gak..

huhu.. aku lak.. smua nyanyi pon teruk.. haha.. tp boy aku kata lagu YUNA tu ok.. ok ckt kot.. haha...
k la.. adios..daaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding