Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Ahad, 16 Mei 2010

KARAOKE

mlm sabtu baru ni (jumaat malam).. aku dgn boy aku serta kak n abg angkat aku (kak fiza n abg syed) pergi karaoke kat karaoke sahabat (relau).. sblm smpai dh hujan renyai2.. lom lagi nyanyi.. hahaha..

so semua pakat pilih lagu apa nak nyanyi.. abg syed kata amik 10 lagu.. aku pon baru ja dpt 3 lagu ja time tu.. last2 aku blsh lagu yg x pernah nyanyi lagi.. hehe..

list lagu aku :
1. trauma
2. insan biasa (duet ngan boy aku)
3. derita merindu (duet ngan k.fiza).. haha.. blsh ja..
4. 2 insan bercinta
5. pakai buang.. hancur... haha..
6. cobalah untuk setia.. (ada maksud ni.. haha..)
7. meraung... (fuhh.. my ferevet song..mmg meraung ni.. haha..)
8. benci tapi rindu
9. ( XINGAT LA PULAK)
10. dan sebenarnya.. hehe.. xpernah nyanyi pon.. try testing ja..

hehe.. time tgh nyanyi tu hujan lebat.. kopem suara kami smua sedap.. haha.. x lah sora aku ja teruk.. =((
abg syed nya lagu yg aku suka JANGAN DI UCAP SELAMAT TINGGAL.. ada mksud tu.. dia nyanyi khas utk tunang dia (k. FIZA).. so sweet.. dan lagu SEPERTI DULU .. mmg best lagu tu..

kak fiza lak lagu best dia lagu dia lah di hati by ct.. not so bad.. suara dia lembut bila nyanyi.. hehe.. n lagu ingkar by  BCL..

boy aku lak.. hehe.. semua lagu pon  best.. haha.. walaupon sangkut kat lagu GIVE LOVE A BAD NAME by bon jovi.. haha.. tp lgu SELAMAT TINGGAL CINTA by ARENA aku plg suka.. kena dgn suara dia.. hehehe.. lagu I'M STILL LOVING U pon best gak..

huhu.. aku lak.. smua nyanyi pon teruk.. haha.. tp boy aku kata lagu YUNA tu ok.. ok ckt kot.. haha...
k la.. adios..daaa...

2 komen yg ikhlas:

KIDbrush® berkata...

sampai skang lagu tema ala valentine haku " 1n2, 2n3, 3n1, 1n2...i "


KID ;) bila jiwa dan muzik bersaudara..

WaNieY berkata...

haha.. teringat lagu mr. os nyanyi tu.. =)..

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding