Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Ahad, 14 Mac 2010

V3: Samseng Jalanan

semlm (13 march 2010) aku g tgk wayg kat cathay cineplex (pragin mall).. well seat aku cam biasa la.. mesti panggung 1, then seat A15, A16 (opera seat ok)..huhu... kami smpai org dah masuk pggung dah.. ye la, g ngan keta smlm, so jam ckit kat gurney tu.. then smpai nak beli makan lagi.. dulu beli popcorn ja, now asyik wedges manjang.. haha..

masuk ja panggung tu, gmbr dah start, yg smpat aku tgk pasrt diorg tgk wayang.. jalan cita dia best gak.. mmg cita remaja.. ayat2 depa guna pon standard ar budak remaja guna.. huhu.. yg lawak yg part time bront palare (btul ka aku eja?) lari sbb kena hambat(kejar) ngan polis.. time tu ada borak(pondan/mak nyah) nampak bront lari, depa kata gila ka jongging tgh malam, pastu depa nampk polis, depa  ingat polis hmbt depa, depa pon lari sma, tp lagi laju dr bront.. past tu mmg smua gelak..

watak yg best bg aku la, radhi oag aka lan ribut.. mmg lawak la dia ni.. jenis gila.. time diorg tumpang umah tok lan ribut, depa nak g race dah time tu baru depa tau yg tu bukan tok lan, lan kata aku pon x kenal.. haha..

kalo aku cita smua, kang x best lak nanti.. so nak tau cam na, g tgk sndiri k.. hehe.. so, stakat ni ja la.. daaaa....

Isnin, 1 Mac 2010

Niyang Rapik VS Santau

Mlm sabtu baru ni, aku g tgk niyang rapik with my bf.. so excited nak tgk seram cam na cita ni.. start tu kira ok.. mcm best plak cita ni.. then bila dah masuk stgh jam cam tu, cita dia x seram sgt pon.. siap leh gelak lagi ada lah.. tu pon pasai Shaheizy Sam.. part dia mmg lawak.. cita ni dia unsur2 mistik.. tp nak kata hantu2 atau sram2.. tu lah sgt.. tp jalan cita dia not bad.. nak dibandingkan ngan santau, rasanya santau lagik seram.. nak pulak part2 yg last tu.. mmg seram gila.. hehe.. k la.. sekian trima kasih.. (aiseh.. mcm bg ucapan la pulak..) =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding