Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Isnin, 1 Mac 2010

Niyang Rapik VS Santau

Mlm sabtu baru ni, aku g tgk niyang rapik with my bf.. so excited nak tgk seram cam na cita ni.. start tu kira ok.. mcm best plak cita ni.. then bila dah masuk stgh jam cam tu, cita dia x seram sgt pon.. siap leh gelak lagi ada lah.. tu pon pasai Shaheizy Sam.. part dia mmg lawak.. cita ni dia unsur2 mistik.. tp nak kata hantu2 atau sram2.. tu lah sgt.. tp jalan cita dia not bad.. nak dibandingkan ngan santau, rasanya santau lagik seram.. nak pulak part2 yg last tu.. mmg seram gila.. hehe.. k la.. sekian trima kasih.. (aiseh.. mcm bg ucapan la pulak..) =)

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding