Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Sabtu, 29 Ogos 2009

yiiiihhhaaa!~

ari ni ckp sbln aku keja kat bannerking.. cam x caya aku dah ckp sbln keja sini.. hehe.. x sbrnya nak rasa gaji pertama aku.. aku harap2 sgt dpt trus keja sini smpai aku dpt jadi pekerja tetap atau pon sudah confirm.. aku nak kmpl pngalamn keja kat sini dulu.. =)

anyway.. kdai ri ni tutp awal.. smpai 12.30 saja.. sbb ada meeting.. tapi aku x dijemput sama.. maybe sbb aku pekerja baru kot.. huhuhu.. it's ok.. lagokpon leh balik awal.. smbg tido... hehehehe...

ok la.. aku nak ucapkan slmt berposa wat semua umat islam yg baca blog aku.. hehe... daaa....

Isnin, 24 Ogos 2009

Hujan + Posa + Bertunang + Kawin = AKU!~

ari ni ari ke 3 kita smua berposa.. dan juga bulan ni mmg bula hujan.. hari2 hujan.. smpai bgn tido pon malas..(mmg mls pon).. huhu.. tapi yg ni dikatakan hujan rahmat.. sbb kita berposa salam musim hujan jadik peratus utk org2 yg x berposa tu kurg la.. tapi ada gak yg x posa.. mmg la sapa xnampak.. tapi Allah yg maha Esa nampak..(wah... ceramah ni..)..

erm... brapa ari ni aku hepi sgt...koz boy aku tba2 ckp ttgt bertunang n kawin.. tapi bila dipikir2kan balik.. mmg byk bnda kena uruskan b4 n after kawin.. mcm boy aku ckp.. pas kwin msti nak duk umah sndiri.. so.. mmg byk duit kena ada pas kawin.. mmf ar time remaja dulu (skrg remaja lagik ok?) asyik pkr nk bertunang n kawin.. kena lak member aku 2 org dah kawin.. 3 org dah tunang.. tapi tgjawab pas kawin tu lagik besar dr skrg..

mmg la nak tunang dulu leh.. tapi xkan nak tunang smpai 2, 3 thn kot.. sbb aku ngan boy aku pon msing2 baru sebulan keja.. kalo plus gaji kami 2 org pon rasanya x ckp lagik.. erm.. dah tu kena wat byk perancangan.. so insyallah thn dpn kami akan bertunang gak kalo x da halangan.. (amin...).. herm.. byk lak aku melalut ari ni.. hehe.. k.. enough 4 today.. da.... =)

Selasa, 11 Ogos 2009

Hepi Besday to Me!~

ari ni besday aku.. maksudnya hari ni juga masuk la thn ke 5 kami couple.. harap2 thn dpn dpt bertunang.. kalau ada jodoh.. kawan aku smua dok suruh aku kawin cpt.. huhu.. hopefully la.. kailing (kawan sekerja aku) beli kek kecil kat aku.. siap ada corak cj7.. huhu.. sedap kek tu.. thankz to him.. hehe.. malam ni boy aku nak ajak aku kuar mkn.. sempena besday aku n anniversary kami...(bukan annivesary kawin tau..huhuhu..)... thankz to pia, pae po, n memember yg wish besday kat aku.... k lah.. it's time to go home... daaaa....

Isnin, 10 Ogos 2009

1 hari lagik!~

yeye.. sok genap umur aku 22 thn.. dah tua dah.. kawan aku time umur nih anak dah umur 3 thn... yg bertunang dah 2 org.. yg dah kawin 2 org.. aku bila lgik xtau la.. haha.. kena tgu boy aku kewangan stabil la gamaknya.. sbb dia nak pindh umah baru bulan ni.. aku baru ja pindah kawasan yg sama lam mgu lepas.. penat gila.. tapi best sbb kami nanti duk kat kawasan perumahan yg sama.. ari2 leh htr ngan amik aku balik keja.. waaahhhhaahhaa... jimat duit tmbg aku.. ye la.. rapid dah naik harga.. huhu.. k la.. tgh mkn ni.. ku nak smbg wat keja lak.. daaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding