Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 30 November 2010

karipap or cekodok? www.facebook.com/leklumedia

cengdok =p

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

pernah masuk Kerenah.com ? kalau tak pernah,sila pernahkan hahaha

dah pernahkan.. haha..

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

maaf tadi silap taip 'cengkok' ahaha hmm okay next quest do u love me?ahaha

cengkok tu apa? haha..

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

single?hahaha

single but not available.. haha..

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

buah hati or buah dada?ahahaha joke

buah tangan boleh?

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

anti-flag or anti-petrol?

antibody ?

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

tau maksud leklu?hehe

rilek dulu kan?

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

aku cabar korang masuk www.chelaka.com kalau tak berani,better tak payah masuk

dah masuk, tp kuar balik, sbb mmg x brani =p

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

Sabtu, 27 November 2010

sila like page ni eh? http://www.facebook.com/leklumedia

ada hadiah x kalo like? =p

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p

formspring.me

Tanya je, tapi jgn tnya cara nak kurus hokey =p http://formspring.me/Hirwaniey

Jumaat, 29 Oktober 2010

Update blog!

hur.m... blog aku ni dah bersawang.. jin pon leh wat rumah dah.. haha.. bukan malas nak mengupdate blog..(mmg mls skit.. MySpace).. bz sesangat.. sbb mgu ni aku last keja kat bannerking suntech.. MySpace..

sbbnya.. bkn kena buang keja ye org2 sekalian.. choy.. haha.. sbbnya.. bos aku transferkan aku ke cawangan magazine road (depan komtar).. nanti kat sana kena rajin2 skit.. xleh asyik tertido  MySpace ja.. haha..

aku sedih tul kena transfer sana.. cedih beb.. sbb kena tglkan kengkawan ku yg byk menolong aku dan mengembirakan aku kat sini.. cayang kowang berdua.. MySpace.. haha.. to cik wina & en. feruz, tima kasih byk2 kat korg 2..  bye2 cyg2ku.. MySpace

picture on next entry..

Rabu, 11 Ogos 2010

Minggu Yang Happy 1

3 August 2010

malam tu abg angkt aku (abg syed) pgl kitorg mai umah dia.. dia wat makan2.. utk smbut besday tunang dia.. (kak fiza).. so malam tu dia wat western food.. sedap gila la.. haha.. ..




n for the midnite..



huhu.. mmg kenyang gila la malam tu..

hehe.. so stakat ni ja la.. byk keja mau wat la... penin2... huhu.. so nantikan sambungannya on next post..
aiceh.. mcm drama bersiri lak wei..

Isnin, 19 Julai 2010

Karaoke Nite Bebeh!

wasup ol.. haha.. gila dah.. .. baru ni sabtu n ahad aku g makan kat gurney drive.. nak kata sedap sgt x pon.. maybe suasana dia best kot.. lagik pon g makan ngan cik abg tersayang kan..   mstilah syok.. haha...

dah2.. jadik jiwang la pulak.. haha.. so malam ni mcm biasa la aktiviti harian bulanan aku.. KARAOKE!! .. YEAH!! haha..
hurmm... nak pilih laguk apa ek? .. hurm.. ingt malam ni bajet nak 4 atau 5 lagu. tp satgi g sana tgk senarai leh jadi 10 lagu.. walawei.. mcm nak masuk bertanding lak.. ..

haha.. 2morow i will update list lagu yang aku pilih utk malam ni... daaaaa......

Ahad, 18 Julai 2010

Contest Mata Menawan

salam semua.. apa khabar ari ni? erm.. skema la pulak..  hehe.. aku byk sgt hutang tagg from Mz. Wiena.. sorry ye lalink.. 

jd aku lngsaikan hutang sekarang yer.. 

Contest Mata Menawan... hurm.. mata aku biasa2 ja... xda eyeliner tiada la penyerinya... 
hehe.. kalo korang rasa menawan tq yer smua.. kalo x menawan pon x pa.. do i care? hehehe... 







syarat-syarat penyertaan :)
1. wajib menjadi follower blog (masuk cni) fatencumyl.

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)

3. pastikan 1 gambar je taw..

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)




jeng jeng jeng.... 








jap eh.. nak kena tag owg.. lupa lak.. huhu.. so aku tag Cik Bunga dan Cik Yana...

Jumaat, 16 Julai 2010

Promosi!!

Promosi... lai lai chi peng (ntah btul ka x x tau la..).. haha.. bz gila aku lately ni.. nak update pon jari dah lenguh2 nak taip.. huahuahua... al maklum la... pekerja berdedikasi.. (sila jgn marah)... =p

dengan ini saya mengistiharkan promosi banner sempena merdeka dan raya telah bermula!!... apa lagik.. yiiihhaaaa....



cantik x? cantik x? aku la yg wat..
eh jap2.. ada syaratnya.. kena ada design siap dah untuk dapat banner semurah ni.. dan msti saiz kena 10 x 3 ft ke atas... ada paham semua murid2? haha..

Sabtu, 29 Mei 2010

Gambar semasa Memancing


ari tu aku dah post pasai g mancing kan.. tp xletak gambar lagik.. so aku juz letak kat sini ja la.. haha.. mlas nak edit2 smua.. =p.. so aku letak original picture without edit ok.. haha..


merenung keindahan dunia =p

haha.. muka ada sikit tension sbb xdapt ikan.. =p
cover comel.. =p

kakak angkat n abg angkat.. sweet couple.. =) abg syed n kak fiza..


so hope next time bf aku dpt jugak ikan.. haha..

Ahad, 23 Mei 2010

juara AF8


mula2 af8 ni aku kurang minat sikit nak tgk.. ntah la.. dah lama sgt kot af ni.. tp dlm xminat tu ada la gak aku intai2 ain ngan shahir.. haha..

ain aku suka sora dia.. rock.. huhu.. n dia pndai control high note n low note.. (wah.. leh jadi pengkritik ni..)
shahir.. dia ni mula2 aku ushar2 gak..tp lepas potong rambut terus suka kat dia.. haha.. mcm akim dulu.. lepas   potong rmbut trus menyerlah aura dia.. haha..

so td bila dorg nak sbt tmpt pertama n kedua.. aku dah yakiin shahir nanti menang.. adira tu bukan x bgs.. bgs.. tp x blh nak mnt dia.. haha..

so.. shahir.. u'r deserved it!!!~~..

Sabtu, 22 Mei 2010

Pelangi

Engkau tiba bagaikan pelangi

Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini....

hehe.. suka sgt lagu ni.. mmg best.. haha..
berbalik pada tajuk kat pos aku ni, baru ni 20 hb balik keja tu.. bf aku diarahkan oleh bonda nya tercinta untuk beli nasi briyani (btul ka aku eja?) kat hameediyah....



maaf gmbar x cantik.. sbb pakai hs csl saja.. =))


time tu hmpr 7.30ptg.. then dalam aku dok mengelamun sorg diri.. aku tgk kat langit ada pelangi.. hehe.. so nice... =))



maaf again gmbr x cantik.. T.T


the aku tgk belah ufuk utara lak.. (aiceh ayat).. jeng jeng...



cantikkan cahaya matahari ni.. hehe..
pencinta alam sekitar rupanya aku ni.. =))

Khamis, 20 Mei 2010

Contest Senyuman Paling Menawan

Syarat yg pertama :
Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ aku muda lagik.. no problem.. =p

Syarat yg KE-2 :
1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ okies..

Syarat yg KE-3 :
Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~  xleh snyum lbar2 lor.. nanti owg kata dok sengih lak.. hehe..

Syarat yg KE-4 :
Gambar BERSEORANGAN ~ =))

Syarat yg KE-5 :
Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ hehe.. baru ja follow.. =p

Syarat yg KE-6 :
Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ dah TUAN CONTEST =P

Syarat yg KE-7 :
Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~ Hurm... aku join last minit.. smpt ka nak tag.. haha... blasah ja la.. =p

Syarat yg KE-8 :
Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ ok boss..!~



Salam semua.. tdik bagusnya skype, skali mz xoxo a.k.a wiena kata aku di tag.. dah la pes time ni.. xsure lak cam na nak wat.. haha.. aku suka snyum.. tp kena ikut keadaan la.. kang owg kata aku gila lak senyum sorg2.. hehe.. tp kalo bab bergambr aku jrg senyum yang menyengih tu.. haha.. aku cuma snyum ala kadar... haha.. so di bawah gmbr aku senyum ikhlas bukan dipaksa2 dan candid.. haha..thankz pada tuan contest n wiena for taging me..

SENYUM SEINDAH SURIA
YANG MEMBAWA CAHYA
SENYUM LAH DARI HATI
DUNIAMU BERSERI

SENYUM UMPAMA IMPIAN
DALAM KEHIDUPAN
KAU TERSENYUM
KU TERSENYUM
KEMESRAAN MENGUNTUM..

SENYUM.. KEPADA SEMUA...
SENYUMANMU AMATLAH BERMAKNA..
SENYUM MEMBAHAGIAKAN...
DENGAN SENYUMAN TERJALINLAH IKATAN..


Juz love dis song!~..


so kawan2 yang aku tag ialah...
kidbrush
pae po 
azrul hisham 
cik dazz

so.. gud luck... 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding