Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Khamis, 20 Mei 2010

Contest Senyuman Paling Menawan

Syarat yg pertama :
Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ aku muda lagik.. no problem.. =p

Syarat yg KE-2 :
1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ okies..

Syarat yg KE-3 :
Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~  xleh snyum lbar2 lor.. nanti owg kata dok sengih lak.. hehe..

Syarat yg KE-4 :
Gambar BERSEORANGAN ~ =))

Syarat yg KE-5 :
Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ hehe.. baru ja follow.. =p

Syarat yg KE-6 :
Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ dah TUAN CONTEST =P

Syarat yg KE-7 :
Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~ Hurm... aku join last minit.. smpt ka nak tag.. haha... blasah ja la.. =p

Syarat yg KE-8 :
Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ ok boss..!~



Salam semua.. tdik bagusnya skype, skali mz xoxo a.k.a wiena kata aku di tag.. dah la pes time ni.. xsure lak cam na nak wat.. haha.. aku suka snyum.. tp kena ikut keadaan la.. kang owg kata aku gila lak senyum sorg2.. hehe.. tp kalo bab bergambr aku jrg senyum yang menyengih tu.. haha.. aku cuma snyum ala kadar... haha.. so di bawah gmbr aku senyum ikhlas bukan dipaksa2 dan candid.. haha..thankz pada tuan contest n wiena for taging me..

SENYUM SEINDAH SURIA
YANG MEMBAWA CAHYA
SENYUM LAH DARI HATI
DUNIAMU BERSERI

SENYUM UMPAMA IMPIAN
DALAM KEHIDUPAN
KAU TERSENYUM
KU TERSENYUM
KEMESRAAN MENGUNTUM..

SENYUM.. KEPADA SEMUA...
SENYUMANMU AMATLAH BERMAKNA..
SENYUM MEMBAHAGIAKAN...
DENGAN SENYUMAN TERJALINLAH IKATAN..


Juz love dis song!~..


so kawan2 yang aku tag ialah...
kidbrush
pae po 
azrul hisham 
cik dazz

so.. gud luck... 


2 komen yg ikhlas:

lady XOXO berkata...

oi oi.. mana aci.. ni kalah ler GUA.. ahaha.. tapi beb.. gua paling suka pic tue.. u bubuh tue.. mmg ori u smile serius.. mmg ikhlas erk... walawei AKU COKONG U.. my bebeh doll... ni ni cmner u wat sign tu.. ajar i

WaNieY berkata...

hehe.. jgn puji lebih2.. malu wa beb.. haha.. tq lalink.. kat skype aku g tau cam na ok.. =)

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding