Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Jumaat, 7 Disember 2012

Jariku jariku mulai RAJIN

Salam 1 Malaysia...
fefeeling macam baca berita pulak kan.. haha.. wah... lama gila kot aku x update blog ni.. dkt 1 tahun.. tudia.. hahaha (tudia penang mai dah.. haha)... ni pon saja merajinkan jari2 aku untuk update.. besa la.. jari aku ni banyak sgt keja nak kena buat.. sampai tak leh nak rest.. kat tmpt keja dok pegang mouse memanjang.. kat rumah pulak pegang hs memanjang.. haiz...  haip2.. tengok title macam pelik pon ada.. hahaha.. belasah ja la..

hari ni tiba2 ada semangat nak update blog kesayangan beta ni.. haha.. sebab apa.. jeng jeng jeng... my bestie Aemy dah ada blog... yeeeaaaa... beri tepukan untuk dia.. yeeeaaa 

so rajin2 kan lah melawat blog dia.. boleh beri tunjuk ajar pada dia.. sebut pasai tunjur ajar ni..... teringat laku kat johan... TUNJUR AJARKU SIPUT SEDUT ZZZZZ... hahaha... lawak gila kot.. 
ok la.. semoga berjmpa lagi di lain masa di lain waktu dia blog yang sama.. haha.. dengan ini saya akhiri dengan lagu.. Sayang apa khabarmu di sana.. (terkejut part korus)

Sabtu, 25 Februari 2012

Yoon Sang Hyun

yang ni kali kedua aku tulis post ni.. yang first aku dah tulis ayat pembuka best2 (kononla) sekali tak sempat save, terpadam lak.. haiz... so kali ni aku malas nak menulis ayat pembuka panjang.. haha...

hari ni aku ada penyakit angau.. haha.. bila aku tengok cover profile aku, aku senyum sorang2.. haha.. boleh dak?



wahhh..... LOVE U Yoon Sang Hyun MySpaceMySpaceMySpace

p/s: haha.. angau sungguh haih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding