Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Isnin, 26 April 2010

REDBULL dan SUSU LEMBU

mlm minggu mcm besa aku ngn bf msti g ronda2.. pastu kiotrg singgah kat SEHLL jelutong hihgway. so bf aku pergi la beratur nak byr duit, ada la mamat cina ni depan dia.. muda lagik.. smart pon smart.. dia nak beli air.. so terjadi la dialog mcm ni..

cina smart tadik tu : kasik itu lembu punya air..
cashier pmpn india : oo susu ka?
cina tadik tu : bukan susu.. itu lembu punya air..
pekerja shell tgh kemas barang menyampuk : redbull ka?
cina tadi : betul2.. redbull..


bf aku mmg nak gelak dah time tu.. tp ramai2 org, cian lak cina ni kena gelak ngan bf aku nanti.. hehe.. pastu dia pon cita la kat aku dlm keta, aku mmg gelak gila2.. tp aku mula2 tu mmg dh dpt tgkp bila bf aku kata itu lembu punya air, aku dah agak dah msti redbull.. hehe..

pastu time kitorg nak balik, berhampiran tesco gak la, ada satu keta ni potong kitorg, dah lah bawa laju, pastu hampir2 kena keta kitorg.. bf aku geram la, then dia show jari fuck.. pastu bila smpai kat raffic light, keta tu berhenti tgu kami, then keta tu jerit kat kami, bf aku blah wat bodo ja, keta tu kejar kat blakang, pastu dia potong trus masuk duk depan kami, bf aku slow keta sbb hmpr lggr keta dia.. pastu bf aku mmg dh panas hati, dia kata keta ni msti trus g gurney, kebetulan kami nak balik rumah.. mmg kena lalu belah gurney gak.. bf aku nampak la keta tu balik.. aku cam gak keta tu keta PERSONA plat no PHU ****.. bf aku wat u-turn then trus g kejar keta tu, tp keta tu hilang dah. balik tu jenuh bf aku kena bising ngan aku.. aku tkt gak la kalo apa2 jadi.. hurm.. alhamdulillah kiotrg slamt balik.. =)

2 komen yg ikhlas:

lady XOXO berkata...

aku dah dngar citer ang.. baru aku paha tadi.. pergh lawak wei... ang bayangkan.. klu dia p kedai minta BEDAK SEJUK SUSU KAMBING... sure dia ckp kat org tu.. ITU SUSU PUNYA AIR BUAT BEDAK ADA KA... kuang2

WaNieY berkata...

haha.. tu la pasai kan.. xkan lah dia x tau nama air redbull tu lgsg.. huhu..

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding