Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Ahad, 11 April 2010

Pancing + Siakap

kemarin, aku g mancing ngan bf aku, with kakak n abg angkat kitorang.. kami g mancing kat gertak sanggul.. sapa yg kaki pancing mmg tau la.. sok kitorg pon byr la rm50 utk sorg, maksudnya duk 5 jam la..

dlm kul 5.30 cam tu kitorg pon start la mancing.. aku pes time ikut org mancing.. mula2 agak boring.. lepas 1 hour cam tu, abg sebelah kami dpt siakap, besaq lak tu.. aku dah start syok dah.. huhu.. dlm kul 6 lebih ke 7 cam tu, abg akak aku lak dpt ikan siakap.. besar.. huhu.. then abg sorg lagi sbla kami dpt ikan siakap merah.. dlm kul 8 cam tu abg tu dpt lagik ikan.. so rezeki dia mmg murah.. huhu.. 

8.30 kami berangkat balik. so apek tu pon kasik balik duit belen (baki).. kiranya kitorg cuma dpt sekor siakap ja.. jadi la.. hehe.. aku ingt nak masak sweet sour.. jap lagik aku nk g masak ikan tu, then kitorg makan ramai2.. hehe.. ok la.. c u next time...daaa....

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding