Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Rabu, 29 Oktober 2008

Salam kepada semua peminat2 ku...(cam artis plak... huhuhu).. antara jadual hidup aku ari ni ialah :

-bgn kul 8 siap2 gi umah mak aku (kopem x mandi lagik ni... aku dok umah tok aku.. tapi pg2 aku cabut g umah mak aku.. ada astro la katakan... hahaha...)

-aku layan gmbr smpai terlena kat sofa..

-boy aku kol ajak teman dier g cari visor utk hlmt arc full dia ( x berkenan aku arc full ni)

-ingat kan nak bli kat aku sama la visor.. tapi x dpt gaji lagik kata dier..(xper la.. nanti dpt gaji jgn kata visor.. mcm2 benda lagik aku nanti minta.. cekik drh sungguh aku ni)

-pastu balik umah mak aku.. tolong masak.. jap ja.. pkul 5 aku cabut duk depan tb.. layan channel zee.. gmbr hindustan..

- layan tv2 gmbr Olivia.. best gila gmbr ni.. kalo rajin ushar2 la.. pukul 6 ptg isnin - khamis..

-then layan sutera maya... makin lama makin cam x best dah.. meluat aku.. huh!~

-pastu aku mula serabut pala otak balik.. tgl lagik 2 hari nak kena htr storyboard.. tapi apa pon x siap lagik..

-boy aku kata nak tolong kasik idea.. tapi cam tu la aku dok dengar.. kang kasik idea merepek2 mati aku..

-aku htr msj kat boy aku tapi x bls2 pon.. tido rupanya.. 

-maknanya aku kena g wat storyboard skrg gak la.. daaaa....

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding