Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Khamis, 4 Ogos 2011

Macaron

macaron ok..bukan macaroni.. ehehe.. sebab aku pes time dengar pon eh apa macaron ni (read : baca di fb).. ingtkan macaroni.. ahaha.. kawan aku sorang ni gila macaron, then adik tunang dia kata kat kedai kek prima tanjung ada.. aku pon dok dekat situ ja..

dijadikan cerita time tu aku dengan kawan aku lagi tiga orang nak pergi meronggeng.. haha.. g makan kat astaka tanjung bungah.. slurpp.. (posa.. posa.. ssabar).. eh masa tu berapa minggu lagi nak posa tau.. ahaha.. then aku pon ajak la syu g kedai kek tu, sebab dia yang gila sangat macaron tu.. ehehe..

yang ni la syu disebelah kiri, dan kana wina.. comei.. muka pon hampir sama..

syu, eja, aku dan wina.. wina awat tu? hehehe..

syu dan eja.. eja sgt comei.. dia sangat kecik ok.. =)


harga dia untuk satu kotak panjang, RM15.. wahh.. mahal.. kecik2 ja.. ada dalam 10 biji kot.. haha.. then sampai kat astaka, tak cakap banyak, trus dia buka tunjuk.. then dia bagi rasa sorang sikit.. i try yang coklat... MEMMMAAANNNGGG SSEEEDDAAAAPPPP (sori terover sikit).. haha.. start from that memang aku dah gila macaron coklat SAHAJA.. ahaha.. yang lain kurang kot.. sebab aku ni gila coklat.. MySpace


p/s : ingat ahad ni nak wat macaron coklat la.. resepi dah ada, barang dah beli.. hehehe.. so kalo aku wat, nanti aku update.. tengok jadi ka tak.. haha.. ok.. cau sin sin.. MySpace

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding