Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Rabu, 21 September 2011

PERAMPAS + PEMANGSA = KFCM UNTUNG

haha.. ok.. ari ni post aku maybe emosi sikit.. aku xmau masuk side sapa2.. tapi aku kadang2 pelik.. yang salah diagungkan tapi yang tertindas ni dihina dibenci dikeji.. ermm.. pelik manusia manusia skrg ni..

OK.. aku tau perempuan mmg suka cita pasai her bf, fiancee or husband kat blog2.. kecuali yg belum ada.. eh yg belum ada pon kadang2 suka cita pasai mamat yg dia admire tu.. ala.. jgn tipu la.. aku tau korang pon cam tu gak kan.. ok.. maybe x smua.. tp kebykkan.. aku tau la.. sbb aku pon suka cita gak.. hehe...

ok.. i know.. semua msti slhkan si perempuan saja bila ptns tunang, bercerai atau break off.. xsmua.. tp kebykkan.. dan yg jd mgsa ni pulak msti memaki hamun or naik angin with PERAMPAS.. (i ada pglaman jugak.. bukan merampas.. tp dirampas..) sgt2 menyakitkan hati.. then aku terpikir.. napa nak marah PMPN PERAMPAS tu ja.. sdgkan my bf pon sama naik.. haha.. kan2.. so aku pon berfikir juga maybe aku yg ada wat salah.. then kadang2 lelaki suka putar belit cita.. ya.. bukan pmpn saja.. laki pon..

ok.. about title aku di atas tu... skrg ni jd perang twitter lak antara KFCM ngan bekas tunang dia.. aku x sebelah sesiapa.. tp bila bukti makin lama makin byk kantoi.. hilang respek aku kat KFCM.. tp dia aku still minat utk bola.. BOLA saja.. utk peribadi.. sorry..

kita kena fhm.. kaum pmpn ni hati dia sgt halus.. kalo tercalar.. maka dpt la habuan makian.. utk yg kasar macam aku la.. yg lemah lembut aku xtau.. ala.. korang pon mesti penah maki juga kan.. haha.. so bila si bekas tunang KFCM marah2.. or camded2.. standard la tu.. aku pon sama gak benda dah berlalu lama.. mmg aku maafkan tp aku x lupakan.. kadang2 mulut aku terlaser juga.. haha..

ok.. sila abaikan kalo si bekas tunang nak meroyan(org ckp) ka mengamuk ka memperli ka apa.. yg tu hak dia.. dia pnya fb dia pnya twitter dia pnya blog.. korang xsuka x yah gatai2 nak baca...

ok jom sambung tntg PERAMPAS pula... mcm biasa.. mana mungkin dia nak mengaku YA AKU ORG KE3.. betui tak.. so macam biasa.. guna ayat cover mcm artis lain.. phm2 la.. yg nak kwin ni dah.. yg dpt tajaan berbelas ribu juta..

 Saya dan Khairul Fahmi sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Malah apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung. Kami makin rapat selepas pelbagai pertuduhan dan perkataan kurang sopan yang dikeluarkan kepada saya oleh individu-individu tertentu.


alasan yg sgt2 lame.. eh baru kenal hati budi.. ermm.. kalo baru kenal hati budi cam na eh leh terlepas ke singapura gi merendek kat sana.. errmm.. pelik juga..

beberapa gosip? oohh.. artis la ni.. baru i tau.. lepas kena gosip makin kerap berhubung? wah... baguih la cam tu.. makin rapat lepas pelbagai pertuduhan.. ermm.. pertuduhan ka.. siap ada bukti kuar ke sana ke sini.. dipanggil tuduh lg.. ooo.. lupa.. abg angkat adik angkt la katakan.. lama2 terangkat gak.. haha..

dan si KFCM.. btul2 culture shock ok.. baru pemes dah cegini prangainya.. cuba fokuskan kat bola ja kan senang.. dulu masa belum femes susah sng dgn ex.. bila pemes SENANG ngan ADIK ANGKAT.. byk laki mcm ni.. bila susah sng bersama katanya... time susah la.. time senang.. jgn hrp nak nmpk muka.. telefon pon berjawab.. sbb apa.. BZ.. ya bz dgn adik angkat...

eh.. sori.. melalut lak aku marah kat diorg ni semua.. haha.. sori semua peminat or pengutuk kepada 3 3 watak diatas ini.. ini hnya hasil nukilan aku.. xsuka xpa.. aku xpaksa pon.. =)

notakaki : fuhh lega aku luahkan semua kat blog.. haha.. aku baca kat forum ramai sgt maki mgsa.. kecian.. mmg la mgsa mcm over sikit pasai tunang dia tu..  tp kalo kena kat tmpt korang rasanya korang pon sama meroyan.. mcm tu leh sama2 meroyan..

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding