Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Selasa, 29 Disember 2009

H***U

Semlm baru rncg nak g karaoke ngan boy aku.. skali dia dmm da.. sok cancel.. mlm ni ingat nak ajak dia g pesta tgk konsert KRISTAL.. harap2 dia smbh.. kalo x smpt g mlm ni.. mlm thn bru kmplan MAY wat knsrt kat PESTA.. so harap2 dpt tgk 2 2 group ni.. huhu.. ingt mlm new year hbs tgk knsrt nak trus g round island.. not sure nak g ngan keta or motor.. errrmmm...!~ kalo naik keta best.. alang2 ngantuk leh tido.. haha.. sian boy aku sorg2 bawa keta.. kalo mtr pon best gak.. leh amik angin mlm.. haha.. hopefully time tu aku x kena kaco lagi ngan h****.. haha... =)..

Teringat aku thn lepas xsalah aku.. aku ngan boy aku g round island around 1-2 am camtu..(kami ni xda keja kalo mmg g round island.. cam gila plak..) pastu dah lepas pd titi kerawang (dr balik pulau ke teluk bahag).. tiba2 ada bunyi mengilai.. panjang lak tu.. aku peluk boy aku kuat2..(leh slim prut dia.. haha).. mmg seram gila time tu.. dlm hati aku ni doa mcm2 ayat smua kuar.. bila nak smpai dam tlk bahang pon x tau lak.. aku rasa cam jauh ja kami nak smpai.. sdgkan pttnya dah smpai.. yg tu la salajh 1 pengalaman round island aku x leh lupa.. =)

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding