Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Jumaat, 29 Januari 2010

Thaipusam!~

sok thaipusam.. tp ari ni diorg dah smbt sbb nak bawa trun tokong ka apabenda ka x tau la.. sok on da way nak g keja mmg aku nanti lalu dekat komtar, utk trus g bleh jelutung ekspress.. tp apa boleh wat.. mmg jam gila la.. dgn segala wangian smua pon ada.. huhu.. aku terpikir gak, sok aku keja stengah hari ja, so nak balik tu mmg kopem jam punya la.. hurmm.. pandai2 lah bf aku masuk2 lorong smua..

ok la.. nak kena wat name card dulu.. daaa..

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding