Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Jumaat, 12 Disember 2008

JumaaT

hari ni aku x g klas lagik... dah brapa kali aku ponteng klas nih... kalo g pun bukan masuk kelas pon.. asyik melepak ja kat studio... huhuhuhu.... cik pia kita nih pon htr la mesej kat aku guna hs bpak dia... (save kredit ni)... "ang ada mana?" (kasik la salam dulu ka apa... hahahaha..)... aku balas lak..."aku x mai kolej.. makcik aku mai..".. trus dia x antar msj.. then dier smpai kolej trus dia ym ngan aku... antara kata2nya... :

sweet_sofie07: wani
sweet_sofie07: mak cik ang xda pun
DaQ-Ni: yes bebeh
sweet_sofie07: xmai cosmo pun
sweet_sofie07: hahhaha
DaQ-Ni: gila
DaQ-Ni: hahaha
DaQ-Ni: hg smpai kolej dah ka?
sweet_sofie07: huhuh
sweet_sofie07: da lo
DaQ-Ni: sapa g ada sana selain eja ngan paez po
sweet_sofie07: smua da
sweet_sofie07: ang ja xda
DaQ-Ni: eda x mai?
sweet_sofie07: dak
DaQ-Ni: aku boring nih
sweet_sofie07: awt ang xmai
sweet_sofie07: 2la
sweet_sofie07: pa kes mak cik mai
sweet_sofie07: ang lak yg xmai
sweet_sofie07: huhu
DaQ-Ni: hahaha
DaQ-Ni: hampes tul
sweet_sofie07: hahaha
sweet_sofie07: ang mai skrg
DaQ-Ni: malas
DaQ-Ni: mals 
DaQ-Ni: malas
sweet_sofie07: ang mmg
sweet_sofie07: mls
sweet_sofie07: wani
sweet_sofie07: mls
sweet_sofie07: wani mls
sweet_sofie07: hhahaha
DaQ-Ni: ceh... hahahaha
DaQ-Ni: hg pon sama gak... DULU... hahahahaha

sweet_sofie07: tp aku insaf sudahhhhhhhhhhh
sweet_sofie07: 
DaQ-Ni: eleh... lagik brapa mgu nak hbs blaja baru nak insaf....
DaQ-Ni: 
sweet_sofie07: janji da insf
sweet_sofie07: bkn cam srg2
sweet_sofie07: kn
sweet_sofie07: kn
sweet_sofie07: kn
DaQ-Ni: sapa kah gerangannya org tu?
DaQ-Ni: paez po?
sweet_sofie07: dak
DaQ-Ni: eja po? eda po? wak po?
sweet_sofie07: nama nya
sweet_sofie07: wani po
DaQ-Ni: sapa wani po? mesti comel wani po tu kan? 
sweet_sofie07: comei
sweet_sofie07: dak la
sweet_sofie07: comei pa
sweet_sofie07: cemeh
sweet_sofie07: dia2 syok sndri
sweet_sofie07: hahah
sweet_sofie07: ang xknai dia ka
DaQ-Ni: janji wani po comei dr pia po.. hahahaha 
sweet_sofie07: t aku knlkn erk
sweet_sofie07: spa
sweet_sofie07: kt
sweet_sofie07: ang srg ja yg kt cam2
sweet_sofie07: tgk syok sndri lg
DaQ-Ni: x pon.. wani po pon kata gak...
DaQ-Ni: huhuhu
sweet_sofie07: hrmm
sweet_sofie07: xpa la biaq kt dia
sweet_sofie07: dia2 mmg
 

yg lain2 x leh disiarkan.. sbb terlalu comei... hahahaha... sbb terlalu melalut jauh dah...

so memula tu aku x paham gak... pasaipa dia asyik duk ulang makcik aku xda kat kolej pon...pastu dia dok ulang makcik aku mai kolej aku x mai...  baca punya baca baru aku paham... "aku x mai kolej.. makcik aku mai..".. aku htr ayat yg paling simple dan telah disalahertikan oleh cik piah kita nih... huhuhuhu...

1 komen yg ikhlas:

Luth Textile berkata...

SALAM

KAWAN, SILA BERIKAN UNDIAN ANDA DI BLOG KOMUNITI BLOGGERS PENANG UNTUK GATHERING KITA YANG PERTAMA UNTUK PILIHAN LOKASI DAN TARIKH (KLIK SINI)

SOKONGAN ANDA AMAT KAMI HARGAI!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding