Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Ahad, 7 Disember 2008

LemBu KorBan MeLariKan DiRi

tadik lam kul 8 lebih aku ngan akak & mak aku g cold storage nak beli brg2 yg xckp utk dimasak sok... pastu kitorg htr mak aku balik umah dier.. then time aku ngan akak aku smpai kat umah tok aku (tgh parking keta).. akak aku tegur.. "awat dok bau lembu ni".. aku kata kat masjid tadik kot...

sampai umah

makcik aku: tadik ada lembu hitam terlepas..

akak aku : patutlah cam ada bau lembu.. 

rupanya lembu tu dr masjid tengah lari naik bukit belah umah aku.. setengah jam tu aku dgr budak2 kat depan umah aku bising2.. kami 1 rumah pon menyibukkan diri nak tgk lembu tu turun bukit...(cam x penah tgk lembu la plak).. ada lori usung tarik lembu tu.. yg paling bestnya time lembu tu lalu tepi keta akak aku skali dia tinggal kenangan dia...(taik lembu)... hahahaha... bau semerbak la umah aku.. dah tu budak laki yg sibuk ikut lori tu plak langar habis tahi lembu tu... hahahaha... hampes tul... jadik corak kat jalan la taik tu... huhuhuhu...

0 komen yg ikhlas:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding