Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Jom Exchange Link!!

Khamis, 6 November 2008

5/11/08

hari ni aku bgn agak lewat...(memang pon slalu bgn lmbt).. xda klas ari ni.. so aku layan game ja la kat umah.. boring.. boring... ari ni boy aku (nama dirahsiakan) kata nak g wat lampu kat umah mak aku.. tunggu punya tunggu punya tunggu.. skali dier htr msj dier ada kat umah.. baru balik keja.. aku pon konon2 nak g mandi la.. ingat dier nak dtg.. pastu dier htr lagik msj kata dier penat sesangat.. aku dgn penuh senyuman trus membalas msj nya.."bby g la tido dulu.." (baby la plak.. adeh)dier suruh aku gerak kul 3.20.. aku pon ok.. layan game lagik.. skali tgk 3.30.. aku kol dier.. dier bgn.. dipendekkan citer dier x jadik g umah mak aku..

dalam pikiran aku ni dah terbayang muka mak aku yg agak2 ganas...(hehehehe...) apa la aku nak jawab eh.. xper la.. tawakkal je la.. mlm 2 akak aku g tau mak aku kol dier then marah2 aku.... (mati la aku sok..).. x per la.. sok pagi aku g umah mak aku then aku pujuk2 mak aku (cam hindustan plak..)..

skrg time dah kul 2.22 pg tapi mata aku x nak ngatuk lagik... tu la pasai bgn lmbt... tido pon lmbt.. aku dah boring gila ni.. nak ngadap game lagik.. pinggang aku cam nak patah dah ni.. mata aku cam nak terkeluar asyik dok membulat depan pc.. nak x nak aku nak layan game dulu... daaaaa... salam...

1 komen yg ikhlas:

bunga binti nordin berkata...

nice blog..
i dh add u..
thanks

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Daisypath - Wedding